Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Diğer iki konu hem eski hem biçimsiz. Güncel piyasa başlığı tertemiz bu olsun dedim. Hı? Bu arada FED'in 30-31 Temmuz tarihlerindeki toplantısı ve sonrasından gelecek olan açıklamanın piyasaya ne gibi bir etkisi olacak merakla beklemekteyiz. Ayrıca şuan Koç etkisi dediğimiz bir süreçte kritik inişler görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 eskisinin daah 30 sayfası vardı telekom artışta aksa düşüşte borsa 40bine iner mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 iddaa dan ne farkı var şimdi böyle soruların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mayhem said: Bu arada FED'in 30-31 Temmuz tarihlerindeki toplantısı ve sonrasından gelecek olan açıklamanın piyasaya ne gibi bir etkisi olacak merakla beklemekteyiz. EUR/USD satmak icin guzel bir zaman bu hafta, USD/JPY de long girilir. GBP/USD'de yukardan satilabilir. Guclu dolar bekliyorum, ozellikle konusmadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Altın şuan ons 1350 trendinde dolaşıp duruyor. Önümüzdeki 2 gün içerisinde 1330 direncini kırarsa cuma gününe kadar ciddi bir düşüş bekliyorum. Şayet düşüş eylemi gerçekleşirse önümüzdeki hafta içerisinde bir toparlanma seyredebilir. 74-76'dan altın yapanların şu dakikalarda bozdurmasını tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 düğün ganimetlerini bozduriyim mi ne dersin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Altın 1330 direncini kırmaya çalışıyor. 1250'e inmesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Altina dikkat bu hafta sert hareket olur... Haber trade edildigi icin yukari da gidebilir sasirmamak lazim. Quarter sonucu aciklicak amerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 forgiver said: eskisinin daah 30 sayfası vardı telekom artışta aksa düşüşte borsa 40bine iner mi inmesin abi 40bine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mayhem said: Altın 1330 direncini kırmaya çalışıyor. 1250'e inmesi muhtemel. hepiniz felaket habercisi gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 insin de alış yapalım hep mi yabancılar kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 valla ben müşteri memnuniyeti derdindeyim benim kağıdım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Altında 1330 direnci kırıldı, hedef 1300. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mayhem said: Diğer iki konu hem eski hem biçimsiz. Güncel piyasa başlığı tertemiz bu olsun dedim. Hı? Bu arada FED'in 30-31 Temmuz tarihlerindeki toplantısı ve sonrasından gelecek olan açıklamanın piyasaya ne gibi bir etkisi olacak merakla beklemekteyiz. Ayrıca şuan Koç etkisi dediğimiz bir süreçte kritik inişler görülüyor. şurda ilk defa bi konumuz güzel sayfa sayısına ulaştı , beyhude bir taleple , saçma bir nedenle kendi topiğini yaratma çabası neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 IMKB mi kaldı la BİST olcaktı o Bist! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 suBzer0 said: ... neden? Altın fiyatlarını takip etmek için diye bir konu var ve piyasa konusu da var. İkisini birleştirmekti niyetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 topic sahiplenmek? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 benim hepsi benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hala var mı ya bu cümle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ilk defa kullandım. kursağımda bırakmazsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sana çok yakışmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 gelecek sefere jpg lisini deneyeceğim bakalım kısmet edit; typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Altın 1330 direncini dün gece kırdı. 1320 denemelerini sürdürüyor. Şayet 1320 direnci de kırılırsa 1250 muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar