Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bronşlarını doldurdu alliance navinin sdfuhsg fener gs maçı ne bunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi bitsin artık işe gitmeden 1 saat uyuyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 WHERE IS YOUR DENDI NOW sfıdfg çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ALLIANCE !!!!!!!!!! WHERE IS YOUR DENDI NOW ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 vay anasini. alliance favoriydi ama boyle olcagini hic dusunmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 gelmis gecmis en iyi final ake ya. yazık oldu navi ye, puck ulti 3 tp cancel = GG cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 dendi'ye yazık oldu. internatinal final oyunu da backdoorla bitti ya, tam rezillik. navi eziyordu ne güzel. gelmiş geçmiş en kötü finaldi bana göre de : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ahaha rezillik dedi ya. inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ABİ YOK BÖYLE BİŞİ OF HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 cok iyiydi ya. durup durup vay be diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ratdota prevails... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 puck ın son hexi heriflere milyon dolar kazandırdı ya yok böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sene 2013 adam backdoor rezillik falan dedi sdkjf navinin solunum yolları sıkıntısı olacak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Zegna said: gelmis gecmis en iyi final ake ya. yazık oldu navi ye, puck ulti 3 tp cancel = GG cok iyiydi. Aynen. Efsane oynadı orada puck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sindirmesi zordur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 EZ LIFE EZ MILLIONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 puck karı gibi oynadı kaçtı durdu. delikanlı adam gögüs gögüse çarpışır alchemistle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bu yüzden rezildi bence alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 uyuyamaz simdi navili cocuklar. yazik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bulldog 1 yılda pubdan dünya şampiyonuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ne kadar kişiselleştirmişsiniz olayı yaw. dolarları size verdiler sanki. ben navi seviyorum ama tarafsız baktım. puck'ın ulti çok iyiydi ama oyun navi'nin hakkıydı. 1. ve 4. oyunlarda nasıl alliance ezdiyse 2,3 ve 5'de navi öyle ezdi bence. bu kadar abartmayın navi li çocuklar fln, komik oluyorsunuz altı üstü oyun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 dostum takim tutmak diye bisi var. ne diye futbol basketbol izliyorsun? oyun en nihayetinde o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi 1 dream coile milyonlar el değiştirdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 altı ve üstü aldıktan sonra oyun navinin hakkı olmaktan cıktı, alliance kaybetse ayıp olurdu esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 evet o da oyun, işte sonuçta hepsi oyun. bu kadar hırs fazla. tarafsız bakınca navi'nin hakkıydı dedim. sakin olalım, iyi sabahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar