Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Merhaba,benim bir arkadaş ziraat,tohumculuk üzerine bir site yaptırmayı düşünüyor.Fazla parası yok o yüzden büyük ihtimal ajans yerine freelancer bulup yaptırcak.Çok afilli iyi birşey istemiyor,şu site hoşuna gitmiş,bunun gibi bir site kaça patlar: http://globaltohumculuk.com.tr/cim-bakimi.html 400-500 e kurtarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 o paraya ben yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hosting giderleri hariç 100 lira yaptıracak bi kamyon adam bulur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 domain+host+wordpress temasi kadar tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 50 60 dolar max hersey dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 2 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 İyiymiş lan, site de bir numara yok o zaman.Böyle responsive html5 vs olayına girmişler, teknik bilgiler kısmında sitenin, bende bişey sandıydım dsadsad. R10.net e haber saliyim o zaman,liseliler halleder sanırım gerisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 aquila said: domain+host+wordpress temasi kadar tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 domain + hosting + WP Teması (ücresizlerin arasında bunlara benzer çok tema var)+ yapacak kişinin el emeği göz nuruda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar