Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 app işleriyle uğraşanlar yazabilir mi buraya ya sorum olduğunda danışcağım insanları göreyim plxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bu başlığın altında yazarsan sorunlarını diğer insanlar için de yararlı olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 sorayım abi o zaman direk database'de 1 table'da textler kayıtlı. bunları tek tek display etmekte sorun yok da. alt alta display etmek istiyorum. onun için her item'ı çekişimde template'e uygun bir hal alıp gösterilmesi gerek. twitterda yeni bi mesaj girildiğinde o mesajın belli bi formatta oluşması gibi. ama zaten hazır kayıtlı bilgi, tekrar oluşturmuyorum wat do android:id="@+id/string_fav1" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginTop="120dp" android:gravity="center" android:text="@string/string_deneme" android:textSize="15sp" android:textStyle="italic" android:typeface="serif" /> android:id="@+id/string_fav2" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_below="@+id/string_fav1" android:layout_marginTop="10dp" android:gravity="center" android:text="@string/string_deneme" android:textSize="15sp" android:textStyle="italic" android:typeface="serif" /> android:id="@+id/string_fav3" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_below="@+id/string_fav2" android:layout_marginTop="10dp" android:gravity="center" android:text="@string/string_deneme" android:textSize="15sp" android:textStyle="italic" android:typeface="serif" /> .xml'in altında da ileri geri var. sayfa gibi düşünün. her sayfada 3 item gösterilmesiin istiyorum yukardaki şekilde. ty all sqlite buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kod paylasmayi bilmeyen yaziliimci istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 öğret adama istemiyoruz diyeceğine. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ne bilim daha once buralarda soledim zaten de bu baya intuitive bir sey. Ben gists kullaniorm ama pastebin de is goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Text'lerden scroll edilebilecek bi listview gibi bişey mi oluşturmak istiyosun tam anlamadım soruyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 listview kullansana direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 aynen geç cevap veriyorum da çözüm listview. ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Deacon said: kod paylasmayi bilmeyen yaziliimci istemiyoruz. okby yazılımcı değilim zaten no pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi app yapıyoruz bitne content gösteren sırf. arkadaş ilgileniyo db kısmıyla. kendi emülatöründe çalışıyo sorunsuz, bende çalışmıyo. app başlıyo herhangi bi database'in çalışıcağı kategoriye girince patlıyo unable to start activity android.database.sqlite.SQliteexception no such column "fav" adamda çalışıyo lan. bişeyi mi updatelemem lazım. telefonda da çalışmıyo ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 db nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 databases dosyasının içinde ana dosyanın altında direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi manifestte adamın eklediği class dosyaları yok. dbhelper ve content dosyaları var. onlardan mı acaba problem? bakıyorum şuan edit: ondan değilmiş de classları manifestte tanıtmadan nasıl çalıştırıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Class'dan kastın herhangi bir java classı'ysa hepsini manifest'e eklemene gerek yok sadece activity'leri tanımlaman yeterli Database hatasına gelince ya database device'a kopyalanamamış ya da hakkaten o column oluşmamış database'in içinde. Kodu görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi adamın bilgisayarda sorunsuz çalışıyo. gördüm yani dfgfds. hani kodda bi hata olsa onda patlardı. bende çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Database senin telefona kopyalanırken bi sorun oluyor gibi geldi bana. Kodda bi sorun olabilir yine de, onda çalışması tamamen sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor =) Sen komple projeyi ondan aldın eclipse'e import ettin ve çalıştırıyorsun diye tahmin ediyorum öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aynen facebookumda androidden anlayan yok ya 2k işi var ikisi de offline moar pls asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 öm gutun dolu killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 listview itemlarının yazı sheqillerini nasıl ayarlıyoruz renk style boyut vs? textview'daki gibi olmuyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 example Burda var ama emin de değilim, bi bak istersen, sanırım aynı soruyu sormuşlar.Cevaplamış millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi aynı soruuy milyon kere sormuşalr hepsinde cevap farklı. xml'den değiştiremiyosun galiba theme'i değiştirip manifeste ekleme var çözüm olarak bi yöntem, ama ben zaten bell ibi theme kullanıyorum. 2 taneye izin vermiyo android:theme="style/..." bahsettiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 SHEQİL SHEQİL İŞ KOVALIYONUZ ŞUNA CEVAP VEREMİYOUZ HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu reklam olaylarını bilen var mı bide? adsense falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Reklam olayı için Admob'a üye oluyosun orda application'ını tanımlıyosun sana key gibi bişey veriyodu galiba kendi tutorialları var ordan takip edebilirsin.. O key ile beraber app'inin içine herhangi bir widget koyar gibi AdView'ları var onu koyuyorsun. SONRA GELSIN PARALAR SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar