Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 motor ehliyeti almaya karar verdim.. tavsiye edeceğiniz motrosiklet eğitimi veren kurs veya özel biri varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi normal bi kursa git zaten 12-16 tane duba var onlardan makas atarak geçiyosun alıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 motosiklet kursundan özel ders veren var mı diye araştırma yap bence, ehliyet kursundaki eğitimden bi halt olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 duse kalka ogrenirsin zor bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ankara trafiğine çıkmadıkan sonra ehliyeti napıcam, zaten kullanmayı öğreneyim ehliyetsizde çıkarım trafiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 haci bir kez daha dusun bence angarada motor isini cok ilde yasadim angara soforu kadar bilgisiz ve cahilini gormedim ne araba kullanmayi ne de kurallari biliyorlar acizane tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ankara şöförüyüm diye wot döşeyecektim de. acizane tav... ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Sen ehliyeti al gel ben öğretirim.. Son sözler sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar