chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ne çeşit bir manyaksın abi sen öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bizim arka çadırımızda avustralyadan tek başına gelmiş bi cocuk vardı. bence yabana atma, ama amerikada avrupa coşkusu olmayacaktır. texastan falan gelen rapciler olur orda :S belçika bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 xaty said: Ulan işe bak, Tomorrowland için biletler satışa çıkar çıkmaz bitti diye üzülüyodum, sonra TomorrowWorld'ü duyup mutlu oldum. Atlanta'da dediler, uzak geldi. Kaldı öyle. Sonra, TomorrowLand bittiğinde TomorrowWorld'deki biletlerin satışı hala bitmemişti, aynı talep olmadı veya daha fazla satış vardı. Şanssızlık vs. derdim. Şimdi Atlanta'ya uçak bileti falan ayarlarken aklıma geldi Eylül'de TomorrowWorld vardı orada diye. Sonra baktım tam benim orada olcağım haftanın sonundaymış. Zamanında bilsem belki orda olcağımı alırdık biletleri giderdik; şimdi oraya iş için gitmişken, tek başıma festivale hiç gidesim yok. abi istersen bize takilabilirsin, biz 6-7 kisi olcaz yalniz digerleri belcikali, amerikali falan. bu arada 2013 aftermovie: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cUhPA5qIxDQ#t=30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi ya aftermovie çok iyi. 30 küsür dakika boyunca gözümü ayıramadım ya. offf nasıl özendim insalara ya bu arada türk bayrağı da gördüm orda. forumdan giden oldu mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi akıl mantık ötesi bi etkinlik ya... http://www.youtube.com/watch?v=cUhPA5qIxDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 synthesizer said: om kutunu bosaltsana abi bi kac sorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 diaboliq said: abi ya aftermovie çok iyi. 30 küsür dakika boyunca gözümü ayıramadım ya. offf nasıl özendim insalara ya bu arada türk bayrağı da gördüm orda. forumdan giden oldu mu ki?biz gittik, kendimiz disinda 3-4 turk grubu daha gorduk. videodaki bayrak benimki degil ama :( biz komikli kıyafet / ciplak kiz / kalp işareti içermedigimiz icin çekilmedik asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar