Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Taş devri diyetine başla. Unu ve şekeri kes. Ekmek yeme. Günde 10 gr a yakın balık yağı iç. Fırsatın yoksa bile zorla bir şekilde günde 1 saat sakin sakin yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 günde 10gr balık yağı içsem daha çok soğurum dünyadan da balıktan da. pek leş bişi ha hapı var gerçi artık onlar yutulabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Selam, Ayni durum bende baya baya homini girtlak yeyip, cok seker tuketip, sonrasinda ac kaldigim zamanlarda oluyor. Hani yemek vaktini 1 saat gecirsem bildigin yerli HULK oluyordum. Sonra sekeri falan kesip biraz da diyet yapinca kendime geldim az cok. Durumun benzer mi ? Seker tuketimin falan nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 SeaGle said: Ben bu işi çözememiştim, bende de vardı. Sonra başka bi hastalık için kullandığım antidepresan bu olayı çözdü ek etki olarak. Tabi hap kullanmayın hop diye. Cipralex? Losiram? hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yorgunluk değil hacı. açlık ve uykusuzluk varsa ben, ben değilim. o yüzden aç ve/veya uykusuz kalmamaya çalışıyorum her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 geçen annem 'araba kullanırken seni tanıyamıyorum' dediğinde farkettim. normalde hakkı yenince çılgına dönen bir adamımdır dolayısıyla trafikte de sinyal vermeden yol alan araba bile gözümün dönmesine sebep oluyor. ciddi anlamda inip ağız yüz giresim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 şekerini ölçtür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 BlaCk said: SeaGle said: Ben bu işi çözememiştim, bende de vardı. Sonra başka bi hastalık için kullandığım antidepresan bu olayı çözdü ek etki olarak. Tabi hap kullanmayın hop diye. Cipralex? Losiram? hangisi? Eslorex kullaniyorum ben, essitalopram, 10 mg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 di said: Selam, Ayni durum bende baya baya homini girtlak yeyip, cok seker tuketip, sonrasinda ac kaldigim zamanlarda oluyor. Hani yemek vaktini 1 saat gecirsem bildigin yerli HULK oluyordum. Sonra sekeri falan kesip biraz da diyet yapinca kendime geldim az cok. Durumun benzer mi ? Seker tuketimin falan nasil ? Tatli pek tuketmemeye calisiyorum hani ayda 1-2 kere yerim. Nadiren cukulata. Beyaz ekmek yerinede tam bugday ya da cavdarli tuketiy öorum. Benim ki hafif piskolojik sanrm ya hani en ufak can sikici ama uzun vadeli olayda parliyorum. Onu da iste son 1.5 senedeki inişli olup cıkışli olmyan özel hayata bagliyoum. Simdi cikisa gectigime gore duzelicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 SeaGle said: Eslorex kullaniyorum ben, essitalopram, 10 mg. Cipralex, Losiram, Eslorex bunların hepsi essitalopram. Hepsi aynı etkiyi yapan aynı ilaçlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 git kan ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Midye yedim iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 stres test ediyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 konu sahibi arkadaş yörünge dışına uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 burada da mı sinirlenmiş birine ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 insanlar çekilcek varlıklar değil ondan sinirlenmek doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar