kami Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yeni bilgisayar aldım ve taze Win7 64 bit yükledim ancak: 1- Fontlar bildiğin bulanık. Eski Windows'umda olduğu gibi değil, alışamadım. Tüm ekran kartı, anakart vs. driverlarını silip tekrar yükledim çalışmadı. Şöyle bir durumda var, ClearType özelleştirmeye cevap vermiyor gibi, ayarlarını değiştiriyorum ama fontların bulanıklığı hala aynı kalmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim, neyden kaynaklanıyor olabilir? Setup eski windows setup'um ile aynı idi. 2- Windows'u okulun ağından dreamspark ile indirmiştim. Windows'u onun keyi ile kurdum ama o key ile şuanda windows'u aktifleştiremiyorum. Sanırım eski bilgisayar kullanıyormuş gibi gözüküyor hala key'i. O yüzden şimdi kurduğum windows'u aktifleştiremiyorum. Bu durumları nasıl aşabilirim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 monitör ayarlarına bakacaksın. sinema modu, oyun modu, internet modu ıvır zıvır vardır. netlik vs vs. onları kurcala metinlerde sorun yaşıyorsan. Benim eski monitör hem PC hem PS3'e bağlıydı. PS3'de kullandığım mode PC'de çok kötü oluyordu mesela. yazılar rezalet oluyordu. AV mode mu ne vardı o monitörde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Monitör ayarlarına baktım da, color kısmıyla biraz oynayınca büyük oranda düzeldi. Hayır yani monitöre hiç dokunmadığımdan sorunun ondan kaynaklanacağı hiç aklıma gelmezdi, çok ilginç. Teşekkür ederim :D 2. sorun için ne yapabilirim? Bu arada eski bilgisayara da aynı cd keyini kaydettim yeni windows kurulumunda, onda direk verified oldu. Sanırım anakart kaydı mı ne onun gibi bir durum olmuş. Değiştirmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Başlık açmadan bende windowsla ilgili birşey sorayim madem. Elimde bitane hiç acilmamis windows vista kutusu var uzerinde serial keyi falan var. Hatirladigim kadariyla zamaninda vistalari free olarak windows 7 ye yukseltebiliyorduk. Simdi ben bi sp2 ili windows 7 kursam bu keyi girsem orjinal olurmu w7 i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar