kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Merhaba En uygun yollu ve fiyatına göre kaliteli VPS arıyorum. openERP kurulumu falan yapıp kullanıcam , şimdilik web hosting , mail hosting falan yapacağımı sanmıyorum. Belki kendi işimiz için ileride mail hosting olabilir. Küçük bir ihtimal Herhalde tek CPU , 1 veya 2 GB RAM 50 GB HDD gibi birşey yeterli. Var mı VPS kiralayan yurtiçi/dışı tavsiyeleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 App hosting yapiyoruz cloud routing de yapiyoruz heryerden hizli erisebilirsiniz yani... Ilgilenirsen o.m atabilirsin. Vps dersen 60 TL aylik ama sagda solda bulabilirsin daha ucuza Bahsettiim serverlar avrupada Turkiyede vps istersen 90 TL ye veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Http://www.burst.net EU serverlari da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben sadece 2 tane hit arttırıcı program çalıştırmak için vps arıyorum şöyle ucuza 5-10 liraya windows vps yok mu? En ucuzu Burst 8 dolarlık vps sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Aylik mi 10 lira ? Ayliksa cok. Senelik 10 liraya bulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Burst'tan aldım 13 USD/ay olana , uzaktan bağlanıp kurdum istedğim uygulamayı ( open ERP ) Ulan çok noob'um ama :D Uzaktan web'den nasıl bağlanıcaz. Server IP:openErpPort# şeklinde yazarak acaba ? Bu işi di çözer , doğru dökümanın linkini atar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 https://doc.openerp.com/install/windows/allinone/ En altta yaziyo lan kabak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi localhost:8069 diyince giriyorum. Ben HTTP:// IPADRESIM:8069 yazıp , normal laptopumdan nası bağlanırım onun peşindeyim. Server mngmt işinde tam bir noobum lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 E abi RFTM! sdf Varsa bi yolu yazmislardir iste dokumanda. edit : -ki su durumda olmamasi cok sacma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar