Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 quixef said: Checklist: - Ayrı Hırvatistan vizen var mı? Eğer var ise: - Dediğin doğru Eğer yok ise: - Hırvatistan'a Schengen ile girdiğin için Schengen den gün gider. ben 3-4 post şunu anlatmaya çalıştım , bu da en kısa nasıl anlatılır modeli ,artık aaaa ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Adam hakli beyler. Sengene dahil olmadigi icin cikis/giris damgasi basilacak. Bu da Sengen bolgesinde kac gun kaldi hesabi yapilirken kullanilacak. Ulkeye girisi de Sengen vizesi oldugundan muaf tutularak yapacak. Yani kullanim suresinden gitmeyecek bu durumda. Kimse bakmadi mi buraya: http://www.mfa.gov.tr/hirvatistan.tr.mfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Hırvatistan schengen bölgesi olarak cevapladık ,orda schengen alanı değildir diyor ama schengen kullanarak ülkeye giriş yapıyorsun ,ee haliyle yalan yani ,süreden gidecek muhtemelen Bende zagrebe gidiyorum 30 ağustosta ,daha dönüş biletini de almadım ,eğer gitmeyecekse bizde kalalım fazladan birkaç gün hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Hata bildiriminiz için teşekkürler, hemen düzeltiyorum. Yarından itibaren hırvatistana giderseniz 21 gününüzden yemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sengen kullanarak ulkeye girmek ile sengen vizen oldugu icin vizeden muaf tutularak girmen arasinda bence fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bunu öğrenebilecek güvenilir kaynak olmadığı için ,belki hırvatistan konsolosluğuna giderim onu da bilmiyorum ,şimdilik schengenden yiyormuş gibi davranacağız mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Gezi olayları yüzünden vize vermiyorlar gibi bir dedikodu var haberiniz/duyan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yok öyle birşey ,ben schengene gaz altında başvurmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Seperate said: Hırvatistan schengen bölgesi olarak cevapladık ,orda schengen alanı değildir diyor ama schengen kullanarak ülkeye giriş yapıyorsun ,ee haliyle yalan yani ,süreden gidecek muhtemelen Mantıken ve hukuken Şengen bölgesine dahil olmayan bir ülkenin tek taraflı olarak aldığı "Şengen belgesine güvenme" kararıyla senin Şengen belgeni vermiş ülkeler üzerinde bir tahakkümü yoktur. "Ben bu adamı sizden belge aldığı için içeri soktum, bende kaldığı kadar sizin ülkenizdeki kalışından düşün" demektir çünkü bu. Hırvatistan beni kara kaşım kara gözüm için de alabilirdi, onun yerine Şengen belgesine güvenmeyi seçmiş onun için almış. Adamlar sırf Avrupa birliğinde oldukları için kendi aralarında böyle bir anlaşma varsa olabilir tabi. Ama bu EU ülkeleri için istisnai bir durum olurdu yoksa Bulgar border guardı Türkiye'ye vize uygulayan tüm ülkeleri tek tek bilip de ona göre işlem yapacak değil. Şengen vizen mi var? Bakacak şengen giriş çıkışlarına onun üzerinden hesaplayacak ne kadar zamanın kaldığını. Benim mantığımın aldığı bu yani. Dün Polonya'ya girişimi yaparken havaalanındaki memura sordum bu durumu, Hırvatistan'da kaldığın süre Şengen'deki kullanımından düşmez dedi. Adamın beni yaanlış anlamadığı ya da bilmeden konuşmadığı sürece şu ana kadar hepinizden daha kredibıl bir kaynaktan güvencemi almış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Arkadaşlar az önce Bulgaristan'dan döndüm. Şengen dışında geçirdiğim sürenin sayılmasını geçtim, Şengen içinde geçirdiğim süreyi bile saymadı adamlar, sanki vizemden hiç gün geçmemişçesine kalmama müsade ettiler. Bu topikte bana karşı çıkan herkes haksız kısacası, öptüm :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 qubat dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 YENGEN VIZESI VAR ISTER MISIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ne kadar zavalli bir durum len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar