bedo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hasta oldum bu hatunların muziğine en iyi albümleri hangisi?[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 albümlerini bilmem de bi kaç şarkı şey edebilirim: charlotte paperdoll immortal omg! yakında sims de oynarım bu gidişle hehe[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Spit diye bi albümleri varmış yazdığım şarkıların hepsi onda said: 1. Spit 2. Charlotte 3. Suck 4. Do you think i'm a whore 5. Brackish 6. Jonny 7. Trippin' 8. Raven 9. Get off (you can eat a dick) 10. Choke 11. Paperdoll 12. Immortal [signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bende yeni buldum bu grubu o kadar sarmadı gerçi ama fena diil tamamen hatunlardan oluşması ve vokalistin brutal yapması ilginç noktalar :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sadece bir şarkılarını dinledim ama iyi gruba benziyorlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
Öne çıkan mesajlar