kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sdfsdgsdgsdfsdfsd off video süper ya. sen ver bana 100 bin dolar ben sana söyliyim hepsini.sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 insanlar allaha nasıl inanabiliyo lan ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Buddha said: Ben gülemiyorum böyle videolara. Böyle adamların varolduğu ve bunların inanlarının olduğu gerçeği geriyor beni. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 AHMET diyince şu aklıma geldi direk http://www.youtube.com/watch?v=x38mkcUybNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bu beyin fukarası Türkiye'de IQ standartının olmadığının canlı kanıtı resmen. Bir gün bizim sinemanın oraya gelmişti geçen yıl yazın, ben böyle beyin amcıklaması geçiren birini ilk kez görmüştüm sanırım. Adam göz göre göre sap yiyip saman sıçıyor, üstelik hem susmuyor, hem spontane hikayeler kuruyor o an kafasında. Yalan makinasına bağlasan makinayı patlatır. Ya gülücem gülemiyorum bile bu duruma, çünkü dediklerinin her kelimesini doğru bulan varlıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 vay onasini, oteli yok ama sinemasi var bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ne ictiyse ben icmeyeyim, beyni yakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 cübbeliye laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar