fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Merhaba, Hediye gelen Samsung Galaxy S3 Sapphire Black telefonu satiyorum. Urun Turkiye Electro World'den alinmis, resimden de goreceginiz gibi kutu hic acilmadi, koruma bandi duruyor. Hediye geldigi icin faturasi yok, garanti belgesi kutu icinde. Ilk acan siz olacaksiniz yani. Fiyat 900TL. Elden almak isteyen is cikislarinda Haciosman-Taksim metrosu duraklari cevresinde bulusabilirim. Obur turlu once havale sonra kargo olur. Eski uyeyim, daha once burada satis yaptim, guven sorunu olmaz. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 600 lira trink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Otelde misafir de edeceksen olabilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 otel işi yüzde 300 felan karlıdır büyük hata yaparsın sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 3 geceye anlasiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 700 veririm bende ve 3 gece bende kalırsın kanepede yatarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Tatil yapacak vaktim olsa okeyim de malesef :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bizde digiturk var fiyat iyi bence 0 ve 900 tl ye telefon :P bu konuyu 1-2 hafta önce açsan olmuyormuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 fixmen said: Tatil yapacak vaktim olsa okeyim de malesef :). Seneye gel, 4 geceye anlasiriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Esnaf said: bizde digiturk var fiyat iyi bence 0 ve 900 tl ye telefon :P bu konuyu 1-2 hafta önce açsan olmuyormuydu :D Hep ucundan kaciriyorum zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 750 nakit veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Kurtarmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Maaşı alana kadar satılmazsa alabilitem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Telefon Seagle'a satilmistir, gule gule kullansin! :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Evet telefon bana satıldı. Sağda solda telefon hakkında yok ben alıcaktım, yok biz ilkokuldan beri kesişiyoruz, teyzemlerle istemeye gitcektik fln diye duyarsam namus cinayeti çıkar. Artık bu telefon benim cebimin kadını, contactlarımın anası olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Hemşşo ayboluyo ilk ben göz diktiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Gözünü oyarım kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Taksiktte yapıyor muydu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Sanalpazar üzerinden aldım ben, komisyon farkını ödeyerek. 6 taksitle. Hem trink para yatırıp ilk maaşı pij etmek istemedim, hem de maaşı bekleyene kadar fırsatı kaçırabilirdim. Nitekim sen timsaha yatıp bekliyomuşsun sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ühü fıstık benim olacaktı vuracaktım kırbacı kırbac app ı bile bulduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 arada verde ohhh ohhh diye büyütüp küçülteyim ekranı hevesimi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bebek benim, ben kırbaçlarım. http://img381.imageshack.us/img381/8594/fafafadsfsdgtq3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 olm kırk yılın başında sosyal olayım dısarı cıkayım dedim onda da naptınız. Bi daha çıkmam lan evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NolaxThensbane said: arada verde ohhh ohhh diye büyütüp küçülteyim ekranı hevesimi alayım http://galeri3.uludagsozluk.com/151/once-kendimi-sonra-seni-vururum_197135.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar