kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 1500tl bütçe ile fiyat performansı iyi bir sistem toplamak istesem nasıl birşey alınabilir ? Sırf kasa olucak yani. (intel ve nvdia tercihen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 AMaDe olmalı!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Teşekkur ettim master bi inceliyim onlari aynen gold veya vatandan almayi dusunuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İşi olmayipta biraz daha detayli şu şu fiyat araliginda şu parçalara bak diyebilen olursa oda makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 6850 cok eskidi ondan bi kere vazgec.En dusuk tercih 7850 olmali ekran kartinda. Islemci olarak Fm2 soketli bir a10 5800k al bence.Ayni performansi veren intel islemciye gore en az 150-200 tl kar etmis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 anakartı h77 alsan da olur bence. ben geçen sene kharon'un tavsiyesi üzerine i7-3770,gtx670,12gb ram ve h77 bir anakart almıştım baya sorunsuz gidiyor. bütçe sıkıntısı oldugu için dedim yoksa z alman daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bende 500tl var, toplanır mı bi pc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Anakart pek performansı etkiliycek bişey değil eliyüzü düzgün olsun yeter işlemci desen fiyat artışındaki ivmeyle genel performansa etkiyen ivme arasında çok fark var o yüzden onu bi ihtimal i3 bile alabilirim. Benim için ekran kartı önemli gtx760 lar 250 dolardan çıkmış yurt dışında tr de satılan varmı 500-550 tl ye ? (Gaming ağırlıklı olucak buarada yazmayı unutmuşum max 1.6k kasa alıcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 i3 alma amd al çok pişman olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 oha lan 1.5k ya o kadar mı pc toplanıyor eskiden 600 liraya iyi kötü götürecek bişi alırdık 1.5 k ya kralını toplardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Eskiden 100tlye kasa+powersupllyı hallederdinde ondan şimdi sırf powersuply 200+ tutuyor qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 i3 e düşme. Değiştirmeyeceğin sağlam işlemci al öncelikle. Hersene yeni kart çıkıyo diğeri düşüyo gidiyo. Yüksek abartı bir karta ihtiyaç duymadım hiçbirzaman. 6870 var oynatıyor birşekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu gidişle amd+ati alıcam istemeden öyle gözüküyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ya ben pc aldımmı 4 sene kullanıyorum en az bidaha uğraşasım gelmiyor oyun desen moba mmo bf falan anca sarıyorum çokta öyle her çıkan singleplayer oyuna sarmıyorum assassincreed cod falan sarmıyor misal ama pc hakkaten eski 6 sene oldu yani o yüzden ortanın üstü bi bütçe ayırıp max fiyat/performans istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Benimde öyle. Phenom x4 630, 12gb ram, 6870. Moba zaten hertürlü oynatıyor. ac3 Tr hitmande oynadım bişi olmadı. Bf3 yemedi tabi :D i7 extreme, hd9990 5 fanlı titanyum blabla alıp LoL oynarsan adamı döverler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ya yok 400-550 tl ekran kartına ayırıyım ki 4-5 sene sonra çıkan oyunları bile mid-high oynıyabileyim diye düşünüyorum çünkü en hızlı eskiyen teknoloji ekran kartı işlemci ram vs artık çok düşük ivmeyle gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 i3 e boşa para verirsin amd fx x6 al çok daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Tamam i3 den kesin vazgeçtim ama i5 ile istediğim ekran kartıda bütçeyi zorlıyabilir, ya tam denk getircem ya da amd yi inceliycem dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kasa alma ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben de i5 var, ev arkadaşımda fx x6, keşke amd alsaydım diyorum, tecrübeyle sabit. i5 e verceğin parayla iyi bi ati alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 samaella said: kasa alma ozaman :D sen ne diyon ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bir benchmarklara bakıyım şimdi bide bayadır takip etmiyorum sofware olaylarını şimdi amd atiyi mi almıştı en son mutual mi oldular. Amd alınca ati ekran kartı daha mantıklı yani değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kzpmaza said: samaella said: kasa alma ozaman :D sen ne diyon ya? zoruna mı gittii ?!?'!^?!'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 evet ati alacaksın amd için, nova bilgisayarın pc toplama şeysi var, uyumlu şeyleri çıkartıyor sadece oraya bakabilirsin, sonra karşılaştırma yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ben şu verilerden ve fiyatlardan yola çıkıyorum şimdilik ama Cpu http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Gpu http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar