AngryCoder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mobil uygulama geliştirmeyle ya da windows 8ile ilgilenenler için güzel eğitimler varmış önümüzdeki ay: http://bit.ly/11gMhWM & http://bit.ly/18xXtUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darknight Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Yalnız hatırlatırım ön koşul: C# Bilgisi ve Temel XAMLmiş bilenler için güzel tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bt akademi eğitmenleri gerçekten çok iyi diğer kurslara göre ama süre çok yetersiz kalıyor. hocalar yetiştirmek in çok hızlı ilerliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darknight Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Aslında iletilebilir bu durum hocalara, belki eğitimin devamı niteliğinde part 1 part 2 gibi ayırabilirler hem böylece onlarda bütün konuları bi kursa sığdırmak zorunda kalmazlar bence iletmek lazım bu tarz önerilerimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngryCoder Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Peki bunu ilettiniz mi BT Akademi hocalarına belki bir çözüm önerileri vardır ya da sizin öneriniz ne olur? Sonuçta ders saatleri belli ve onların da bu süre içinde yapabilecekleri belli. Siz direkt Sefer hocayla konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne reklam yaptınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben de sandım ki ücretsiz seminer eğitim filan bişi var. bildiğin >1k lık eğitim bunlar. fem dershanesinin gelip öss ye hazırlıyoruz demesinden farksız olmuş resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 cocuklar utanmayin, acik acik reklam yapiyorum diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu ms ürünlerini gördükçe artık bi bitmediniz swf geliyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darknight Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aquila said: cocuklar utanmayin, acik acik reklam yapiyorum diyebilirsiniz. tamam sağolasın utanmıyorum sayende >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar