khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Abi cumartesi gittim azı dişimi çektirdim. Bugün hala oluk oluk kan akıyor. Yemin ediyorum pıhtıları görüyorum tükürdüğümde. Baktım biraz internetten de üst çene ve azı dişi ise normal diyorlar. "Benim dişim bir hafta kanadı" diyen elemanlar var. Bir de acayip bir ağrı var gözüme kadar vuruyor. Ölecek miyim haber verin bari son anlarımda düzgün birşeyler yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sigara içme. tükürüğünü yut. ağrı kesici al. pıhtının bozulmamasına dikkat et. geçmiş olsun. edit: herhangi bir kan sulandırıcı kullanıyosan doktoruna başvur. aspirini ağrı kesici olarak kullanma majezik fln tercih et bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Sigara alkol kullanma, Dilinle yarayi kurcalama, (Yazdigini varsayarak söylüyorum)doktorun verdigi agri kesicileri al, Gargara yapiyorsan kuvvetli calkalama agzini, yapmiyorsan da basla, kati gidalar tüketmemeye calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bende hafta sonu kanal tedavisine giricem. Nelere dikkat etmek lazım dis doktoru seciminde ozellikle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 lazerle dişetini yaksın çok kanama varsa konuş doktorlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Lord_Argos said: Bende hafta sonu kanal tedavisine giricem. Nelere dikkat etmek lazım dis doktoru seciminde ozellikle? kanal tedavisi konusunda doktorumu beğeniyorum. Sinirleri alırken ağrıyı gözümü kıstığımda anlıyor ve orayada bir ilaç sıkıyor. Ondan sonra hiçbir şey hissetmiyorum. Ama çok berbat bir diş çekimi var hiç acıması yok :D Kanama olayı biraz durdu gibi. Ağrıyı da ağrı kesici ile hallediyorum. (Dolorex, kesinlikle öneririm her türlü ağrı için. SSK'da vurulan dikloron ampul formundan bile daha etkili.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Kanamasını istiyosan bol bol tükür, böyle emip emip tükür.. Oyna böyle yarayla ki pıhtı bozuldukça yeniden kanasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Allah dusmanimin basina vermesin kanal tedavisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ben de cuma 20 yaş dişi çektirdim. Düne kadar kendi kanımı içiyordum lıkır lıkır. Tükürme pıhtı bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 22 kanal tedavisi 6 diş çekimi sonrasında işlem bittiği için o kadar mutluyum ki. Allah düşmana vermesin diş problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 "Tatar Ramazan" said: lazerle dişetini yaksın çok kanama varsa konuş doktorlan diş çekimindeki kanama dişeti kaynaklı değil. yanlış bilgilendirme yapmassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 khazadum said: 22 kanal tedavisi 6 diş çekimi sonrasında işlem bittiği için o kadar mutluyum ki. Allah düşmana vermesin diş problemi. 22 kanal tedavisi 6 diş çekimi? Abi hadi fırçayı,dişmacununu geçtim ağzına hiç mi sakız sürmedin ? Nası ya 6 diş çekimi nnedir? 22 kanal nedir abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Irsi bir problem benden kaynaklı değil, diş bakımını benden daha iyi yapan adam çıkmaz zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yanlış yapıyosundur. veya kullandığın ilaç veya bi hastalık sebebiyle ağız kuruluğu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 khazadum said: Irsi bir problem benden kaynaklı değil, diş bakımını benden daha iyi yapan adam çıkmaz zannımca. bende yapıyom sanıodum değilmiş 3 4 çürük cıktı :D 3 dolgu yaptırdım xD za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar