Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş problemi

khazadum

Öne çıkan mesajlar

Abi cumartesi gittim azı dişimi çektirdim. Bugün hala oluk oluk kan akıyor. Yemin ediyorum pıhtıları görüyorum tükürdüğümde. Baktım biraz internetten de üst çene ve azı dişi ise normal diyorlar. "Benim dişim bir hafta kanadı" diyen elemanlar var. Bir de acayip bir ağrı var gözüme kadar vuruyor. Ölecek miyim haber verin bari son anlarımda düzgün birşeyler yapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Bende hafta sonu kanal tedavisine giricem. Nelere dikkat etmek lazım dis doktoru seciminde ozellikle?

kanal tedavisi konusunda doktorumu beğeniyorum. Sinirleri alırken ağrıyı gözümü kıstığımda anlıyor ve orayada bir ilaç sıkıyor. Ondan sonra hiçbir şey hissetmiyorum. Ama çok berbat bir diş çekimi var hiç acıması yok :D

Kanama olayı biraz durdu gibi. Ağrıyı da ağrı kesici ile hallediyorum. (Dolorex, kesinlikle öneririm her türlü ağrı için. SSK'da vurulan dikloron ampul formundan bile daha etkili.)
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

22 kanal tedavisi 6 diş çekimi sonrasında işlem bittiği için o kadar mutluyum ki. Allah düşmana vermesin diş problemi.

22 kanal tedavisi 6 diş çekimi? Abi hadi fırçayı,dişmacununu geçtim ağzına hiç mi sakız sürmedin ? Nası ya 6 diş çekimi nnedir? 22 kanal nedir abi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...