Ayarsiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Lin2 de sattim sikintidan patliyorum cabuk gelsin eu ya:([signature][hline]Valkynval LvL 6x Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ben haziranda felen alicam oyunu yurtdışından almama gerek yok dimi esen elek. o zamana kadar getirir:D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hazirana kadar getirirler buyuk ihtimal :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Lind3r0th, 05 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: Valla bende aynı paticik birde guild forumlarına bakıyorum paso battle.nete girip ft oynuyorum o kadar :P aynen bende arkadaşın dediği şekilde ömrümü çürütüyorum multiplayer zevkinden sonra hiç bi single sarmaz oldu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben bisey yapamıyorum maalesef :/ pazar günü veli toplantısı vardı okulda o yüzden cok az girebiliyorum.bu haftada sınav haftası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar