Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Normalde 1 aylik programlari oluyor ama henuz deneme ucuslarini yaptiklari icin birgun onceden ogreniyorlar. Agustos ayinda mesela o ayin programi belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ya kim açtı bu hostes muhabbetini? eski manitayı aradık burdan gazlanıp -kendisi hostes- "can silktir git , sevgilim var "dedi. "kim lan sevgilin " dedim. turizm acentesi varmış adamın sonra hırslandım , "ırıspı" dedim kapadım telefonu. resmen bozdum kendimi. oğlum ne açıyonuz hostes muhabbetini. ne gerek var. hayır yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 turizm acentesi dediğin öz dadaşlar turizm flndır abi, kız kendi kendini şişiriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi sözüm meclisten dışarı da , turizm acentesi sahibi diyince direk aklıma beyaz ince uzun kollu gömlek , altına şort giyen , saçlar jöleli , üstü açık araba süren bi tip geliyo. yavşak yavşak konuşan bi tip. aramızda öyle bi tip yoksa sövüyorum ben net bi şekilde. varsa da sövüyorum olmasın öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Patiden öyle adam çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sacim da yok, arabam da, ben degilim, siz dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 O turizm acantasi sahipler jolly ets falan degilse gayet kan agliyorlar? Arkadasim var daha yeni 340k tl borcu var piyasaya semsiyeyi nasil cikarsam diye dusunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kesin bu herifte öyle. biliyom ben kandırdı kızı abi. yıkıcak borçları üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paranoya yapmis. git disarda hayat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dragonfire said: O turizm acantasi sahipler jolly ets falan degilse gayet kan agliyorlar? Arkadasim var daha yeni 340k tl borcu var piyasaya semsiyeyi nasil cikarsam diye dusunuyor. Acentayi kapatip kacacak abi. Gayet yapilan bisey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ona benzer bisi yapti ama mesela kolay kolay kendi bolgesinde calisamaz hic bir rehberde calismaz onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 diaboliq said: ya kim açtı bu hostes muhabbetini? eski manitayı aradık burdan gazlanıp -kendisi hostes- "can silktir git , sevgilim var "dedi. "kim lan sevgilin " dedim. turizm acentesi varmış adamın sonra hırslandım , "ırıspı" dedim kapadım telefonu. resmen bozdum kendimi. oğlum ne açıyonuz hostes muhabbetini. ne gerek var. hayır yani nedir. adamlar ne yapsın abi senin ki de olcak iş mi hiç ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dragonfire said: Ona benzer bisi yapti ama mesela kolay kolay kendi bolgesinde calisamaz hic bir rehberde calismaz onunla. 350k borcun varsa bi daha o sektore girme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yani. bencede girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nası yapılıo o kadar borç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 iddaa dan , borçları kurtarmak için daha fazla oynayıp daha fazla batıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar