Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 muhabbet kuşu gibi evemi salıyorsun yoksa nasıl sıçıyor üstüne ahahahah kuytu karanlık bi yere koy karton kutu veya çamaşır leğeni neyse işte yuvası, su ve ekmek ufalarsan yeter ama yiyeceğini hiç sanmam korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Black-ice said: hızlı hızlı nefes alıp verio lan :( sabah ölüsünü bulcam diye çok korkuom. Ölürse hemen kes kafasını tüylerini yol haşla suda eti güzel bir kuşa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 adam, kuşun durduğu yerde hastalık bulaştırmasından korkuyo sence etini mi yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tmm abi gitmiom artık yanına. bi bardağa su ve ekmek koydum. bi tane de kapağı ters çevirip su koydum. ışıkları da kapadım öyle bıraktım. ölme lan guş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 monoscope said: adam, kuşun durduğu yerde hastalık bulaştırmasından korkuyo sence etini mi yer ? Bişe olmaz suda haşlayınca mikrobunu kırar . Türküz abi biz kuş gribi ne allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 beslenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mortis said: evet biraz sakinleşsin yanına gidip celallendirme hayvanı bişey olmaz. yemini suyunu koy bırak bi takılsın. üstüne başına nasıl sıçtı abi ben onu anlamadım hahaha random sıçıo mu salınca etrafta abi uçmaya çalışıyodu panik oldu. tuttum ben de uçamayına ele bıraktı o sırada. çok acı bağırdı içim parçalandı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Abi bu kadar hassas davranma, daha beter yaparsın hayvanı. Yarına kadar sakin bırak, yanına su koy yem koy. Yarın al götür ilgili yere gayet yaşatırlar bişey olmaz. Kanadı fln çıkmıştır onun. Kuşların kanatları da insan kolu gibi çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yok abi bişi yapmıom. arada gidip bakıodum napıo diye o kadar. tatar gazı verince bi uçma denemesi yaptık o ara oldu işte sıçma vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 iyi lan ölmemiş zaar. abim götürecek bakalım. inşallah almama gibi bir durum olmaz. geçen sene kedi götürmüştüm almamışlardı bi de kovmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 almışlar guşumu. geçmiş olsun. şimdiden özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 beslerdin ya. bi doğan falan olmasada iş eldiveniyle gezdirsen havan olurdu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 balkona bi tane kumru konmuştu köşeye böle hiç kıpırdamıyor oturmuş tamamen, ölü sandım değil.5-6 saat öle oturdu hiç kıpırdamadan yanına yürüyorum kafasını çevirip bakmıyor bile.sonra uçtu gitti hiçbişi olmamış gibi.karısı mı aldattı nedir dertliydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Oruçludur sigarasızlık vurmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kumrular cok urkunc kuslar tırsıyom ben boyle acayip masum duruyolar ya ondan belki gur gur gur diye dolanıyolar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bi kez daha görmüştüm bundan, kimse türünü söyliyememişti. türü ne bunun ya 2. kez aklıma takılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 kırlangıçtı büyük ihtimalle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar