nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 var mı bir değişiklik?? indiriyorum sıkıntıdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 benim için yok yok :) en son nerde kaldığını söylemen lazım :) serverda latency çok yüksek daha çözemediler. bi sürü oyuncu kaybettiler. hatta aoc başlığını kaldıralım diye teklif sunacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Faydalı bilgiler vs başlığına eklenebilecek birşeyler varsa bir revizyon yapalım. Oynayanlara faydası olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi sen hala mod rp'si mi yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mod un hasıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 oynayacak birşey bulamayınca dönüp dolaşıp aoc ye giriyorum. tatil dönüşü yeni eklenen 6 kişilik zindanda katıldığım ekiple serverın ilki olarak zindanı bitirdik. gerçi ben son bossta katılmıştım. ve onca denediğim mmo'dan sonra bu adamlar zindan yapmayı biliyor. dragon spine haritasındaki mevcutta bulunan 2 adet 6 kişilik zindan mükemmel olmuş. zira map çok güzel olmuş. ve hiç de kolay değil. khitai paketini (godslayer) almadan bu 2 zindandan toplayacağınız eşyalarla karakterinizi pvp de iş yapar hale getirebilirsiniz. yalnız bu harita premium oyunculara açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar