xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 iPhone'dan sadece ses aktarimi yapabiliyoruz fakat ogrenmek istedigim Mac uzerinden Apple TV'ye sadece ses aktaramiyor muyuz acaba ? ayrica aslinda ogrenmek istedigim ikinci bir soru daha var. Apple TV'ye ekrani yansittigimiz da, ekran ayiramaz miyiz ? 2. Ekran olarak TV'yi kullanmak istiyorum mesela. Boyle bir sey mumkun degil mi ? ben bilemedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ikinci söylediğin osx mavericks ile beraber geliyor. tanıtımında gösterdiler ilkini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 aktarabiliyorsun itunes dan direk yapabiliyorsun benim bildigim yeni nesil mac lerin direk ekran ses yansitabiliyorsun eger olmuyorsa airparrot ile yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sistem tercihleri > ses > cikis bolumunden yapilabiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar