Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaçsız patch

Diesel

Öne çıkan mesajlar

landfix benim bildigim bir tane ama tabi abarti editlemis de olabilir.. ortam bombostur felan.. eger serverda landfix yaptigindan suphelenilen biri varsa eline balta malta verirsin vur suraya dersin adam vuramazsa bug abuseden jaile girer.. boyle test yapıyorlar.. veya connector kullarak statics mul un cRC sini alırsın connector bakar crc degisikse sitenden yeniden download eder ama statics baya buyuk bir dosya diye hatirliyorum RAR yapincada azaliyo.. bi arkadaşım connector yazmıştı serverin gerekli dosyalarını değiştiremiyordun direk dosyanın hatalı oldugunu anlayip internetten tekrar cekiyordu.. ama oyuna girisi yavaslatiyor o yuzden kullanımı pek uygun olmuyo.. onun yerine daha basit ve daha güvenli birsistem var..[signature][hline]Bak Abuzer
Sosyal ağlarda paylaş

Madem serverinizda landfixin işlemesini istemiyorsunuz connectore static mul dosyalarini da koycaksiniz ismini ve uzantisini değiştirceksiniz client ede hex editle onlari okutcaksınız böylece client sadece sizin static dosyanizi görücek ee zaten keyi yaptiniz yalnizca sizin clientle servera girebiliyorlar.. Bu kadar basit çözüm ne ağaç kestirtmesiymiş ne bug abuseriymiş..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru söylüyorsun benim aklıma gelmemişti.
Benim ilgi alanima girmedi başka map kullandığım için onun landfix i yokta.. Dur bi düşüneyim başka nasıl yapılabilir..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

verdata.lwa:7BF2BC;
hues.lwa:AC9809;
multi.lwa:C07B1;
prof.lwa:F7E9FA;
lwa.exe:916765;

bunun gibi birsey yazip internete atıyorsun..
bir connector yazıyorsun. en basitinden vb6 ile..

sagdaki degeler orjinal dosyaların CRC leri..
simdi connector once ultima online klasorundeki crc lere bakıyor. sonra internettekilerle karsilastiriyor.. farklı olan varsa internetten indirip otomatik kuruyor ve client i baslatiyor. her dosyayı tek tek rar layıp internete koyuyorsun ama statik in boyutu cok buyuk o yuzden koymak mantikli degil.. bu sistemi bir arkadaş geliştirdi.. kendisine tesekkur ederim... biz boyle birsey kullaniyorduk sonradan vazgectik.. baglanti olayı uzun suruyor bazen site felan down olursa client acilmiyor.. oyuzden yeni bi yontem urettik onu deniycez...[signature][hline]Nebula-jinx
Amentes-jinx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...