Diesel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ağaçsız patch'i nerden indirebilirim? Ağaç yerine kütük grafiklerinden bahsediyorum.. statics0.mul galiba..[signature][hline]Counter-Strike CodeName * DieseL [YeK]DieseL_! SK.tr | DieseL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 http://www.ultimaturkiye.com/program.htm orda yazıyo ağaç patch diye indir yapıştır uo dosyasına...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 orjinal adı landfix dir. bu şekilde ararsan sonuca daha kolay ulaşabilirsin ama landfix çoğu serverda yasaktır.[signature][hline]Bak Abuzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 eywl mandoo ama kimse hangi landfix'i kullandığımı bilmiyor..[signature][hline]Counter-Strike CodeName * DieseL [YeK]DieseL_! SK.tr | DieseL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 landfix benim bildigim bir tane ama tabi abarti editlemis de olabilir.. ortam bombostur felan.. eger serverda landfix yaptigindan suphelenilen biri varsa eline balta malta verirsin vur suraya dersin adam vuramazsa bug abuseden jaile girer.. boyle test yapıyorlar.. veya connector kullarak statics mul un cRC sini alırsın connector bakar crc degisikse sitenden yeniden download eder ama statics baya buyuk bir dosya diye hatirliyorum RAR yapincada azaliyo.. bi arkadaşım connector yazmıştı serverin gerekli dosyalarını değiştiremiyordun direk dosyanın hatalı oldugunu anlayip internetten tekrar cekiyordu.. ama oyuna girisi yavaslatiyor o yuzden kullanımı pek uygun olmuyo.. onun yerine daha basit ve daha güvenli birsistem var..[signature][hline]Bak Abuzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bu landfix e karşı olan tutumu anlamadım anlayamıcamda....[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Madem serverinizda landfixin işlemesini istemiyorsunuz connectore static mul dosyalarini da koycaksiniz ismini ve uzantisini değiştirceksiniz client ede hex editle onlari okutcaksınız böylece client sadece sizin static dosyanizi görücek ee zaten keyi yaptiniz yalnizca sizin clientle servera girebiliyorlar.. Bu kadar basit çözüm ne ağaç kestirtmesiymiş ne bug abuseriymiş..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 exeleri unpack edip içlerine bakmak kolay.. loginkey almak basit. e client a static i koydun diyelim uzantısıda atıyorum statik.fer ben landfix li statici alip rename yaparım gene landfix uygulanmış olur.[signature][hline]Nebula-jinx Amentes-jinx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 doğru söylüyorsun benim aklıma gelmemişti. Benim ilgi alanima girmedi başka map kullandığım için onun landfix i yokta.. Dur bi düşüneyim başka nasıl yapılabilir..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 verdata.lwa:7BF2BC; hues.lwa:AC9809; multi.lwa:C07B1; prof.lwa:F7E9FA; lwa.exe:916765; bunun gibi birsey yazip internete atıyorsun.. bir connector yazıyorsun. en basitinden vb6 ile.. sagdaki degeler orjinal dosyaların CRC leri.. simdi connector once ultima online klasorundeki crc lere bakıyor. sonra internettekilerle karsilastiriyor.. farklı olan varsa internetten indirip otomatik kuruyor ve client i baslatiyor. her dosyayı tek tek rar layıp internete koyuyorsun ama statik in boyutu cok buyuk o yuzden koymak mantikli degil.. bu sistemi bir arkadaş geliştirdi.. kendisine tesekkur ederim... biz boyle birsey kullaniyorduk sonradan vazgectik.. baglanti olayı uzun suruyor bazen site felan down olursa client acilmiyor.. oyuzden yeni bi yontem urettik onu deniycez...[signature][hline]Nebula-jinx Amentes-jinx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 anladim yinede güzelmiş[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caputigla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bilindigi gibi bir tukruk bir turku yıldıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar