chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 en sinir olduğum özelliğim bu! geç uyuyorum bunun yüzünden. bi bakıyorum bilgisayar başında 1 saat geçmiş ben sigara içmeye ha şimdi ha birazdan inerim diye kalkmamışım. kalkmadığım için de daha sigara içeceğim düşüncesi var bilinç altında uyku gelmiyor bir türlü. çok boktan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 vampirsin abi sen sigarayı siktiret davşankanı bi çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 olm dikkat et kendine lan manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 of hep bana diyolar uyusana abi az sigara içsene abi falan. bi kere ben yapayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Haci uyumadim ben crowne a geldim. Atla gel hadi takilalim butun gun spada havuzbasinda falan Bugun calismiycam amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 2 hafta önce falan annemi yerleştirdim oraya bu arada klima bozuldu. teknik servis çağırmış. 2 saat bekliyor gelip bakıp tamir edemeyip 'inşallah düzelir' diyip gitmişler. beni aradı bakar mısın gevşekliğe diye ben aradım oteli dedim dalga mı geçiyosunuz? inşallah düzelir ne demek falan odayı değiştirmiyolar hemen ilgilenicez diyolar. teknik servis tekrar yolluyolar tekrar yapamıyor teknik servis tekrar 'inşallah bikaç saate soutur ya' diyip gidiyolar abi. akıl alır gibi değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben yillardir uyeyim haci memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 türk tanklarında kullanılan logo var mı diye bakıcaktım en son yom kippur savaşını okuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Adam kayis atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 olayın tek çözümü odanızda içmeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 salonda yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 salonda iç moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 allahı seviyorum. camiye gidiyorum. yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 minarede iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kabenin bir şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Promenader said: türk tanklarında kullanılan logo var mı diye bakıcaktım en son yom kippur savaşını okuyodum. þis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar