chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 en sinir olduğum özelliğim bu! geç uyuyorum bunun yüzünden. bi bakıyorum bilgisayar başında 1 saat geçmiş ben sigara içmeye ha şimdi ha birazdan inerim diye kalkmamışım. kalkmadığım için de daha sigara içeceğim düşüncesi var bilinç altında uyku gelmiyor bir türlü. çok boktan bir durum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 vampirsin abi sen sigarayı siktiret davşankanı bi çay demle
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 olm dikkat et kendine lan manyak mısın
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 of hep bana diyolar uyusana abi az sigara içsene abi falan. bi kere ben yapayım dedim
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Haci uyumadim ben crowne a geldim. Atla gel hadi takilalim butun gun spada havuzbasinda falan Bugun calismiycam amk
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 2 hafta önce falan annemi yerleştirdim oraya bu arada klima bozuldu. teknik servis çağırmış. 2 saat bekliyor gelip bakıp tamir edemeyip 'inşallah düzelir' diyip gitmişler. beni aradı bakar mısın gevşekliğe diye ben aradım oteli dedim dalga mı geçiyosunuz? inşallah düzelir ne demek falan odayı değiştirmiyolar hemen ilgilenicez diyolar. teknik servis tekrar yolluyolar tekrar yapamıyor teknik servis tekrar 'inşallah bikaç saate soutur ya' diyip gidiyolar abi. akıl alır gibi değil gerçekten
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben yillardir uyeyim haci memnunum
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 türk tanklarında kullanılan logo var mı diye bakıcaktım en son yom kippur savaşını okuyodum.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 allahı seviyorum. camiye gidiyorum. yaşasın
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Promenader said: türk tanklarında kullanılan logo var mı diye bakıcaktım en son yom kippur savaşını okuyodum. þis
Öne çıkan mesajlar