Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 raptr'den alpha invite geldi oynadım. dota'nın robotlu ve orduyla gezdiğiniz versiyonu. 2 3 maç yaptım fena değil gibi. ama moba ruhu yok gibi belki de bana öyle geld, wow'daki arathi basin'in izometrik versiyonu gibi. kuleler ve bilinçsiz gezen npc'ler olmayınca biraz farklılaşmış gibi. denemek isteyen siteden girebiliyor mu bilemiyorum ama raptr hesabınız varsa alpha'ya girebilirsiniz. https://www.endofnations.com/en/register/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu adamlar öcne rts yaptı bu oyunu ama beceremediler inanılmaz kötüydü. şimdi mobatamı cevirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 daha önceki halini bilmiyorum mobayla da çok ilgili değilim ama invitei görünce indirdim. ki kendi sitesinden de girilebliyormuş oyuna. moba oynayanlar deneyebilir. capture the point olayı var oyunda fakat HQ patlatma mevzusu da var sanırım o farklı harita ama. çünkü 2 oyun attım ikisinde de capture the points vardı ama tutorial'de hq falan da patlattım bilemiyorumn. oynadıkça level alıyosunuz, o level'larda commander tree'den puan veriyosunuz. hero sayısı az 8 tane galiba emin olamadım. fakat oynanabilir, denenebilir gibi geldi bana fena oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rise of nations mı kastettiğin cüce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 f2p metodunu değiştirmek için gecikti oyun benim bildiğim. Daha önce hazırdı ama ödemeyi değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 baya bir piece of shit be -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kthxbye said: rise of nations mı kastettiğin cüce ? hayır bu ıste 1 seneden fazla olmustur cıkmak uzereyız closed beta ^^ ıtem shopta actık modundalardı sonra cıkmadı oyun demekkı mobaya cevırmısler ıyı olmus cok kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 meraklısı varsa alpha key: CJRQ-9GWL-C9EL-CYFX-XT7T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar