Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 22/0 bir 3lük yüzdesi ile efes e son period sadece 6 sayı attırdı fenerbahce. 10 sayı geriden 7 sayı one gecti. son 2 ucluk ateşledi takımı.. tebrik ediyorum önce kupada ülker şimdi ligde namağlup efes avrupada seri galibiyetler fenerbahce basketbol takımı bu sene doludizgin gidiyor ;)= futbol subesi dışında hiçbir şey yapmayan buyuk kluplere ornek olsun fenerbahcenin basketbol, yuzme, atletizm, yelken ve boks takımları[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 atv nin tüm ligin maç haklarını alması mükemmel oldu [signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 05 Aralık 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Fenerbahçe özellikle son çeyrekte çok etkili oldu ve haklı bir galibiyet aldı. Sadece atv'deki yayının kalitesini beğenmedim. Basketbol'un güzelliği istatistiklerdir aynı zamanda. Bırakın bu istatistikleri maç saati bile yoktu ekranın bir kenarında. Son çeyrek sonunda 2 mola alındı saniyelr kala biz bön bön baktık kaç saniye kaldı ne oldu diye. Keşke televizyonlarımız spor'un sadece futboldan oluşmadığını anlasa ve diğer spor karşılaşmalarının nasıl yayınlanması gerektiğini yabancı meslektaşlarından öğrense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Kumadam cok haklısın. Ama bunlarda zamanla olacaktır. Reytingler arttıkca Basketbola olan ilgi arttıkca Tv'lerde ustlerine duseni yapacaklardir eminim.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Evey ya hatta bazen skoruda kestiler..Delirdim nba tv gibi yayın yapılsın ya herşeyi detaylı olarak gösterio adamlar,biz niye yapmıyalım..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 helal olsun adımıza yakışanı yaptık işte budur :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 nooldu maç arkadaşlar sanırım fener aldı en son baktığımda efes düşüşteydi zaten maçta[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 tecrube kazandı aydın ors ogrencisini devirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 fenerbahce almıs sanırım arkadaslar zar zor aldıklarını söylüyorlar.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar