Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Nasıl iş bu Photoshopta açtım resmi yan çevirdim kaydettim, orjinali 8kb olan dosya 64kb oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ağırlık merkezi değişmiştir, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi sen gökkuşağı oldun ya. hiç ciddiye alamıyorum söylediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 mümkündür. png'nın dosya sıkıstırma mantığı bıraz öle calısıyo. belli alanlara bölüyo dosyayı ehr alana belli miktarda renk tanımlıyo. yan cevirmeden önce denk gelmiştir aynı alanlara aynı renkler dümüştür düşük olmustur boyutu ama sonra sen hödleyince oda bödletmiştir. ikinci ve muhtemelen sebebi png kaydaderken iki secenek vardır. birincisi kücük boyut ama yüksek işlem yükü, ikincisi büyük boyut ama düşük işlem yükü. hangisini sectiğine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 8 bit acip 24bit kaydettiysen o da etkiler. Save for web deyip oyle bak bi boyutuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 save for web çözdü şu anki durumu, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben bir tek transparan özelligi için kullanıyorum png yi başka bir artısı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 png daha karizma duruyo uzantı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Daesu said: ben bir tek transparan özelligi için kullanıyorum png yi başka bir artısı varmı ? Geometrik sekilde ifade edebilecegin imajlarda boyutu inanilmaz ufak oluyor zira -kabaca- imaji olusturacak fonksiyon bilgisini saklamis oluyosun. Ustune bir de kayipsiz dosya formati olunca, tadindan yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 benlik pek birşey yok o halde mi ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Picasso style takilirsan kullan iste. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 resmin orjinali muhtemelen 72 dpi dır. Photoshop 300 dpi yapmıştır. Image size dan bi kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Baya baya konusuz fantezi filmi senaryosu olmus o varsayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 olabilitesi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar