Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alanya mi Kemer mi?

desislaf

Öne çıkan mesajlar

Selam,

5 arkadas Antalya icin bilet aldik fakat ordan Kemer'e mi yoksa Alanya'ya mi gecsek karar veremedik. Deniz, bar ve zaman kalirsa tarihi mekan gezisi yapmayi dusunuyoruz. ALanya kleopatra plajini cok ovduler ama alanya'yi da bi o kadar yerin dibine sokuyorlar. Kemer hakkinda ise pek bir bilgim yok acikcasi. Nereyi tercih etmeli sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

3 hafta önce Kemer'deydim. Açıkçası kaldığım otelin dışına hiç çıkmadım desem yeridir. Sadece bir gece kulübe gittim. Denilen doğru, Kemer'de konuşulan ana dil Rusça resmen. Bütçenizin durumu nedir? Bilmiyorum. Keza ne amaçla gidiyorsunuz? Onu da bilmiyorum. Ama Antalya'ya genel anlamda gelen zupaçi bir gençlik nüfusu var, ister Kemer'e git, ister Alanya'ya her ikisinde de olacaklar muhtemelen. Ancak Kemer daha otel oryente bir yer olduğundan daha az zupaçi hemşerilerle karşılaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rus dusurmek gibi bir kaygimiz yok oncelikle. Grupta zaten 3 kiz olacak. Tatil koylerine deli gibi para bayilmak yerine Alanya merkezde bir ev tutup kleopatra plaji ve bar arasinda mekik dokuyalim diyoruz bir kac gun. Ama yorumlar hic ic acici degil gibi Kemer ve Alanya icin :) Alanya'da olaysiz 4-5 gun gecirme sansimiz cok mu dusuk sizce apaciler yuzunden?
Biletleri Antalya havaalanina aldik, direk Antalya civarinda mi kalsak acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

@Soris
Denize girip, guneslenip aksamda bar falan yapmayi dusunuyoruz aslinda. Ilk defa guney taraflarina inecegimiz icin bir turlu karar veremedik napsak, ne etsek diye..

@Deacon
Biletler 1 ay once alindi Antalya'ya. Degistirme sansimiz yok ne yazik ki. Kemer'de daha az apaci nufusu var ve denizi, sahili ve gece hayati guvenliyse oraya gitmemiz daha mantikli olur sanirim.

@forgiver
Biraz daha yolu uzatip Kas'a gitme imkanimiz var gibi aslinda. Nasildir peki Kas?
Sosyal ağlarda paylaş

desislaf said:

Selam,

5 arkadas Antalya icin bilet aldik fakat ordan Kemer'e mi yoksa Alanya'ya mi gecsek karar veremedik. Deniz, bar ve zaman kalirsa tarihi mekan gezisi yapmayi dusunuyoruz. ALanya kleopatra plajini cok ovduler ama alanya'yi da bi o kadar yerin dibine sokuyorlar. Kemer hakkinda ise pek bir bilgim yok acikcasi. Nereyi tercih etmeli sizce?

Bir Antalya'li olarak tabii ki Alanya.
Eglencesi, tarihi gezisi ve temiz sahili ayrica Avrupali turiste acik olan bir yer oldugu icin daha keyifli gececek bir nokta.

Alanya.
Sosyal ağlarda paylaş

Manavgat tarafinda eger seversen
http://www.hip-notics.com/
Wake board alanini tavsiye ederim.
Bar pavyon muhabbeti icin ise
3'e kadar barlar sokagi sonrasi summer garden ve ya discoruim'a gidebilirsiniz. Hatta servislerini kullanirsaniz daha iyi olur.
Eh kaleyi vs gezerseniz ozellikle gunes dogumunda keyifli olur ve fotograf icin de iyidir o taraflar.

Ayrica Kemer rus halki icin.
Belek zengin rus icin.
Alanya ise rus ve avrupali gencler icin.

Alanya'dayken bol bol koy muzu yiyin. Avsallar tarafinda ki sahil de iyidir bu arada bakabilirsiniz.
Daha ne istersiniz ?
Bu arada alanya'da da var yamac parasutu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ya benim kiz arkadasim olacak da tatile gitmeden once plan program yapmayacagim da, ucaktan indigim anda karar verecegim...

Var ya adamin gotunden kan alirlar kamil , kan...

Kizlardan hicbiri sevgilim degil oncelikle, o yuzden kan alma durumlari yok gotumden :)
Yurt disi gezilerimden arkadaslarim ki Italyan olurlar kendileri. Plan yapmama konusu hakkinda da benim hatam diyebilirim aslinda. Kizlarin, bize neresi dersen oraya aliriz ucak biletini demelerinden ve nasil olsa illa kalicak/gidicek yer buluruz diye sallamamdan dolayi biraz gec kaldim sanirim arastirma isinde. Is gucte cabasi..

Turkiye icerisinde de ilk defa guneye inicez o yuzden pek bir fikrim yoktu acikcasi neresinin iyi oldugu hakkinda. Antalya'ya bilet alalim da ordan gidecek yer buluruz mantigiyla hareket ettik biraz. Paticik'e daha erken danismamanin pismanligi icerisindeyim su anda.(:P)

@xwhiplashx
Tesekkurler bu arada tavsiyeler icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...