Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyun ve bel icin egzersiz

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Oncelikle cok tembel ve cok yogun oldugumu soyleyeyim. Sabah 5te kalkip ise gidiyorum ve gunune gore oglenden sonra 2-5 arasinda eve donuyorum. Bu aralar sadece denize gidip yuzebiliyorum ama bana spor olarak faydasi yok. Bir duzene oturmuyor denizde.
Boynumda boyun fitigi baslangici var ve yapmam gereken boyun egzersizleri var ayrica belimide etkiliyor. Hamlik ve ters hareketler beni kotu etkiliyor ve boynum tutuldugu zaman en az 1 hafta oyle kaliyorum. Simdi eylul ayina kadar is temposu bu sekilde devam edecek. Spor salonuna falan baslayayim diye niyet ettim ama buradaki salonu begenmedim. Birde asiri sicak olumsuz etkiliyor tabi. Dumble ve agirlik seti alip hafif hafifte baslayayim diyorum ama bir duzende tutamayacagima eminim. Beni zorlayan hadi kalk gidelim diyen iten sevk eden biri olmadan ihmal edecegimi biliyorum. Duzenli olarak yapacagim tek spor yuzmek olurdu aslinda ama oyle havuz yok burada malesef.
Simdi oncelikle boyun yanindada kol gogus ve karin calistiracak bir egzersiz yada spor ne olabilir. Ama zevk alabilecegim beni cok baymayacak bisey olmasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

sen sadece yüz. o tarz rahatsızıkların varsa bir çok spor bunu tetikler. yüzmek , tam tersi iyi gelir. havuza yazıl düzenli havuza git her gün tempolu 1 saat yüzsen canavar olursun. salon sporu istiyorsan yoga yapabilirsin, yoga gay işi dersen ve boynunu zorlamaz ise bisiklet yaoabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Yuzmek icin duzgun havuz lazim o da burada yok.
Yoga varmidir bilemiyorum ama hafiften beni calistiracakta bisey olsun istiyorum. Kosmak falan guzelde ona bir kosu partneri lazim. Hatta hos sarisin olsun arkasindan maraton kosarim.
Isin sakasi bir yanada biraz daha hafif baslayip kondisyon kassam bunu yaparkende kulturfizikle boynu halledebilirmiyim?
25*5 m bahce var onu havuza cevirsem nasil olur acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

ne uzak doğu sporu yuh artık kafanla mermerde kırarsın artık sen. git sakatla kendini. ya ben fıtığın ne olduğunu bilmiyorum yada sen boyun fıtığın ciddiyetinin farkında değilsin. egzersiz istiyorsan
- evdeki duvar koşelerinde ayakta şınav çek
-omuzlarını yukarı kaldır indir
- boynunu elin ile tut sağa sola yatır bu esnada boyun kaslarını kullanma
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Yeni konu açmayalım 2 yıllık konuyu yenileyelim.
Şimdi durum şu artık istanbuldayım, iş saatlerim daha düzenli.
Beşiktaşta spor yada havuz arıyorum yazdan sonra itü'nün havuzuna yazılayım diyorum ama kötü yorum çok geldi biraz soğudum o olaydan ama o zamana kadar iyi bir sporsalonu yada havuz lazım beşiktaş civarında. Alaaddin var yakın ama gidip bakmadım daha nasıldır bilen varmı?
Mi Estilo Fitness & Spa diyor havuz işareti var ama terapi havuzu sanırım.

//birde havuz başlığı vardı şimdi bulamadım burdan devam edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...