Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Academy Duel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korktum senden, vermiyorum ip.kazanmış sayabilirsin. :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
sen yanlış anladın, biz modluğuna oynamıyoruz zira öyle olsaydı şu an genel yöneticiydim :lol:[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
screenshot tuşu var mı ?
konsoldan bind yapabiliyor muyuz ? menüde bulamadım falan.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
boojack e öğrettik biraz jk :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 18 Ağustos 2004 23:43 tarihinde demiş ki:
sen yanlış anladın, biz modluğuna oynamıyoruz zira öyle olsaydı şu an genel yöneticiydim :lol:

LOL![signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
bir dedicated server denemesi yapıyorumda. Denemek isteyenler bi girsin baksın ping'e.

serverip : 81.213.69.7

Server listesinde aramayın direk siz girin ip yi favorite olarak ordan bakın.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Bir deneme geldi ama olmadı herhalde

Bi deneyelim bakalım, hazır dükkanda adsl var, sürekli açık durur. 2kb yetio, 2 kişiyi kaldırır herhalde. ICQ'ya gelde bir test olayı yapalım.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 19 Ağustos 2004 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Açık ama deneme amaçlı :D
2 kişi kaldırmaz herhalde. Ben giriorum acaip lag oluo. Gerçi benim evdeki makinaya kardeşim bağlı network'ten paso chat yapıo :D

bi gir bak kaç ping alıosun. Daha iyi ping veren yabancı serverlar var. Hatta bomboş olanlar var. Bir ara toplanıp orda oynamak lazm.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 19 Ağustos 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bikaç saat önce denediğim bi yabancı server beni tam anlamıyla dumur etti 22-23 kişi falan "lagsız" geyet rahat oynadım, tek sorun geyiğin almanca dönüyo olmasıydı:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
eee sonra..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Kalmadı mı jedi?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
kalmazmı habire oynuyoruz biz:) dün Kingpin elime verdi mesela... Bide sonradan jk2 de jk2 diye ütüsünü yaptı msnde:)
hayır ısınamadım yoksa verecektim eline allah allah[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
  • Yeni Oluştur...