Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Academy Duel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaptın yapacağını yani. Ben ne güzel o saatlerde uyanıktım ama mesajından biraz önce çıktım forumlardan. Sabaha kadar müzik indirdim (Bir albüm buldumda :)) Yoksa seve seve oyanrdım. pratik yapmış oluyorum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
yok mu kardeşim buralarda jedi?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
jedi academy de duel kazanıp da jedi olunduunu ilk defa görüyorum... 9999 tane özel hareket var oyunda içine etmişler arkaya arkaya yap hepsini kazan yetenek metenek teknik istemiyor..

Yiyosa gel Jk2 de kapışalım duel in babasını gör... o zaman jedi olursun işte
Mesaj tarihi:
yeni saberları çıkarırsan özel hareket sayısında pek bi değişim olmadığını görürsün.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
o kadar merak ediyorsan aç yeni bi konu tartışalım, anlatayım sana.burası yeri değil.

oyun açıyorum

Duel, No Force
195.174.x.x

[Bu mesaj arcane tarafından 16 Ağustos 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu mesajın gönderim saatinden başlamak üzere bi 10 dakika ara veriyoruz, ardından devam :D[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
ben bot kesiodum
şimdi isim vermiorum da bi noob gelio onu kesicem
yeniden açıorum bu sefer 2 kişiyiz, bekleriz.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
3-0 yendim ehue.

3 kişi olunca bağlantı kaldırmadı

65.135.25.197:29070
password : detsmells

buraya giriyoruz bekleriz..[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.

[Bu mesaj arcane tarafından 16 Ağustos 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beni es geçin :) ace formatnıda yüklü programda exract yapmıyor :) olmassa yarın bi tane alırım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
beta olmasından olan bişey değil o :D

neyse oynadık bi süre, umarım birşeyler öğretebilmişimdir ehuehu.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
arkeyni eşşek sudan gelene kadar kestim. sürekli "foruma yazarsan inkar ederim, fake ss koyarım" falan dedi ama ben mantıklı ve sağduyulu patilerin arkeynin beni 45 kez kestiğine inamayacaklarını bildiğim için umursamadım.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
nasıl beta ya beta dediğin oyunu bitirdim ben :)
betalar bitirilmez vatan bölünmez.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
bilgin olsun diye diyorum betayı bitirebiliosun zaten.ama beta yani :)[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Mesaj tarihi:
nasıl anlıcam şimdi betamı değilmi yeni oyun alırken ya yine beta ise :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
bu saatten sonra alacağın oyun beta çıkmaz bence.
oyun çıkmadan çıkan korsanlar vardı onlar betaydı.
readmelerine falan bakarsın versiyonuna falan
oyun içi konsoldan falan
final bilmemne yazıyorsa betadır[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
  • Yeni Oluştur...