arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben buradayım, istersen şimdi oynayalım ? oynamak isteyen her saatte pm atabilir.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yaptın yapacağını yani. Ben ne güzel o saatlerde uyanıktım ama mesajından biraz önce çıktım forumlardan. Sabaha kadar müzik indirdim (Bir albüm buldumda :)) Yoksa seve seve oyanrdım. pratik yapmış oluyorum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yok mu kardeşim buralarda jedi?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hah rakip tanımam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 paticik in saati mi sorunlu bilmiyorum da..su anda saat 15:52..olabilir :) versiyon 1.01[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 jedi academy de duel kazanıp da jedi olunduunu ilk defa görüyorum... 9999 tane özel hareket var oyunda içine etmişler arkaya arkaya yap hepsini kazan yetenek metenek teknik istemiyor.. Yiyosa gel Jk2 de kapışalım duel in babasını gör... o zaman jedi olursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yeni saberları çıkarırsan özel hareket sayısında pek bi değişim olmadığını görürsün.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yeni saber ları çıkarırsan nie academy oynayasın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o kadar merak ediyorsan aç yeni bi konu tartışalım, anlatayım sana.burası yeri değil. oyun açıyorum Duel, No Force 195.174.x.x [Bu mesaj arcane tarafından 16 Ağustos 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bu mesajın gönderim saatinden başlamak üzere bi 10 dakika ara veriyoruz, ardından devam :D[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arcane,karşılaşma nası gidiyo?Bİraz anlatır mıın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben bot kesiodum şimdi isim vermiorum da bi noob gelio onu kesicem yeniden açıorum bu sefer 2 kişiyiz, bekleriz.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Karşılaşmanın sonucunu bekliyoz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 3-0 yendim ehue. 3 kişi olunca bağlantı kaldırmadı 65.135.25.197:29070 password : detsmells buraya giriyoruz bekleriz..[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. [Bu mesaj arcane tarafından 16 Ağustos 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 . [Bu mesaj theKingpin tarafından 16 Ağustos 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 orjinal alıcaksın, çıkmicak o hata.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yalan oldu giremiorum yazdığım servera :([signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Beni es geçin :) ace formatnıda yüklü programda exract yapmıyor :) olmassa yarın bi tane alırım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 beta seninki.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 beta olmasından olan bişey değil o :D neyse oynadık bi süre, umarım birşeyler öğretebilmişimdir ehuehu.[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkeyni eşşek sudan gelene kadar kestim. sürekli "foruma yazarsan inkar ederim, fake ss koyarım" falan dedi ama ben mantıklı ve sağduyulu patilerin arkeynin beni 45 kez kestiğine inamayacaklarını bildiğim için umursamadım.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 nasıl beta ya beta dediğin oyunu bitirdim ben :) betalar bitirilmez vatan bölünmez.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bilgin olsun diye diyorum betayı bitirebiliosun zaten.ama beta yani :)[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 nasıl anlıcam şimdi betamı değilmi yeni oyun alırken ya yine beta ise :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bu saatten sonra alacağın oyun beta çıkmaz bence. oyun çıkmadan çıkan korsanlar vardı onlar betaydı. readmelerine falan bakarsın versiyonuna falan oyun içi konsoldan falan final bilmemne yazıyorsa betadır[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar