Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 No one cared who I was till I posted the img. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 jim seni kimse sevmiyor galiba. o yüzden seni sevmeye karar verdim. adamsın jim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kaliteli sevmeyen tanımıyorum, benim sevdigim herkes bana hasta. http://i.imgur.com/KG9eTHJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 artık sevmiyorum. her posta resim koyarak uzaklaştırdın beni kendinden. tiksenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Su üni trde kurulmaliydi aslinda. yanliz bit gibi türüyen ilkokul egitimi veren özel ünileri görünce trde vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Shean said: artık sevmiyorum. her posta resim koyarak uzaklaştırdın beni kendinden. tiksenç http://i.imgur.com/DGW3ZxW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 calimero said: Jim_E_Rustler said: >Kürtler >Üniversite Ay yanlarım. bi de şu aptal adamı bebeyi banlar mısınız abi artık bütün giflerini 4chan fotolarını koyduysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 moncici said: e lavmanı da öğretirsin oradakilere bi zahmet.ABVV xunn bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Politically correct olucam derken gerzek olmak ne üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Pick one dememiş bu sefer pretentious herif. "Ay yanlarım" güldürdü yalnız. Şegidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kurtlerin en meshuru dylann fln oluyo ya, bilimadami olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kürtler nolur bilmem de, siz kendinize aptallığı çok benimsemissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 şükrü yargıladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Politically correct olucam derken gerzek olmak ne üzücü. her boka cevap verip, gif, jpeg, ingilizce laf yetiştiricem derken gerzek olmak daha üzücü olabili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Üzgünüm, forumda nasıl eglenecegimi sana sormıcam herhalde. İstedigim gibi de postlarım, istersem ibranica konusurum, düdüge gel. Check your privileges. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Akito said: Pick one dememiş bu sefer pretentious herif. "Ay yanlarım" güldürdü yalnız. Şegidi Pretentious? 7/24 böyleyim ben. Cüzdanda vesikalık reaction image taşıyorum. http://i.imgur.com/FCSGaUo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 insanlarda istediği gibi üniverste açıp gerzek olabilir. check your privileges first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yav said: moncici said: e lavmanı da öğretirsin oradakilere bi zahmet.ABVV xunn bitmiş LAN LAVMANA ŞİMDİ BAKTIM, BU NE? BU NE ABİ. Ve moncici neden biliyor ne oldugunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Promenader said: insanlarda istediği gibi üniverste açıp gerzek olabilir. check your privileges first. Açmasınlar diyen yok ki. Sadece açmaları çok komik, ve ben komik olan herşeyle dalga geçerim enerjim oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Promenader said: insanlarda istediği gibi üniverste açıp gerzek olabilir. check your privileges first.herkeşin hayatına kimse garışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Jim_E_Rustler said: yav said: moncici said: e lavmanı da öğretirsin oradakilere bi zahmet.ABVV xunn bitmiş LAN LAVMANA ŞİMDİ BAKTIM, BU NE? BU NE ABİ. Ve moncici neden biliyor ne oldugunu? because general culture, that's why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 *General knowledge. Önce İngilizce sonra lavman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben çevirmenin yeğenim, ikisi de kullanılır. general culture daha çok amerikanya'da kullanılır common knowledge ile birlikte. ingilizce'yi lol, omfg, rofl seviyesinin üzerinde biliyorum, kafanı yorma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar