nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ving çavvuni başi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 başi tu çavani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Şu yüzden soruyorum. Hani kürtçe bilmeden bağdat caddesinde ve nişantaşında yetişerek ben kürdüm diye prim topluyorsun ya. RENCİDE EDEYİM İSTEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi rencide olmam ben senden sanırım ya. kürtçede bilmiyorum bu arada küçükken çat pat konuşurdum ama şu anda yok öyle birşey çok az anlıyorum o kadar ben 'kürdüm' lafını faşot avlamak için kullandığımı yazdım zaten. türk kürt falan zerre umrumda olan şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar