nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 [itemdef i_order_kiirin] NAME Horse id 02120 type t_script weight 15 On=@Create attr 01 name Order Horse color 02b On=@DClick if !( src.sysmessage züe lan order olda gel elseif !( == 1) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel elseif !(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm)) src.sysmessage Sadece Insan Seklinde Binebilirsiniz. else !() src.newitem i_mt_p1 src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_order_horse src.act.equip src.update remove return 1 src.stam ( + 50) //+50 stam versin endif [itemdef i_mt_p1] name Order Horse id i_mt_horse_brown_lt type t_eq_horse layer 25 tdata3 c_order_horse [chardef c_order_horse] defname c_order_horse name Order Horse On=@SkillStart return 1 On=@EnvironChange return 1 Bu script teki horse item olarak çıkıyor chardef yaptim olmadı benim istedğim şey ise horse olarak çıksın ve sadece order lar binebilsin 2 gündür yapmaya çalışıyorum bir sonuç alamadım yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden tşkler ama lütfen BUnu buraya ekle öyle yapıcan derseniz iyice karışıyor yapamıyorum öyle :( cahillik işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 madem item çuıkıyor ON=@create dclick :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hocam işte yap gerekeni ben anladım ama yapamam sırasını düzenin olayı bilmiyorum. :( yanı yorucam belki seni kusurumuza bakmadın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sen item çıkmasın diyosun ama herey item olarak ayarlı burda[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 [itemdef i_order_kiirin] NAME Horse id 02120 type t_script weight 15 bunun yerine [chardef c_order_kiirin] NAME Horse id c_horse_brown_dk type t_script weight 15 böyle yaparsan çalışır.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Olmadı horse çıkıyor yanlız horseye binebiliyor order olsada olmasada :( [Bu mesaj nokya tarafından 07 Aralık 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 [chardef c_order_horse] defname c_order_horse name Order Horse yukaridaki satirlarda id vermemissin bi kere :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 On=@DClick if !( src.sysmessage züe lan order olda gel elseif !( == 1) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel bu On=@EQUIP if !( src.sysmessage züe lan order olda gel elseif !( == 1) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel olcak o zaman olur[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Gine olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hiç ses yok bea off kimse bilmiyormu şunu KOCA paticikde OF be :(:(:(:(:( ağlıcam şimdi halbuki çok istemişdim böle bişi yapam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 coder şu scp yi bi halletsen bi el atsan gozunu sevem iki gündür herkez bişi ler yazıor dene dene olmıyır Deneme Dahdası oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: TheCoder, 07 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: imza yakıyor :) o mesajına bende yarılmıştım :D[signature][hline]Nebula-jinx Amentes-jinx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hadi coder abisi at bi el ya çocuk bekliyor şurda aaaa[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 imzaya " ne alaka ? " bolumunude yaz.. orda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 DUY SESİMİ YÜCE CODER :D Düzeltirmisin şu scp yı İKİ GÜN AKILLARA ZARAR ya İKİ gün de bi scp yapamadım. Halbuki sizin iki dk lık işiniz yapı veri verin şu scp yı bea Bak bu mubarek Salı akşamında :D sevap işlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 çok şeker ya bilsem valla söliycem, bilen söylesin sevapmışta[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Olmadıki bizim taş gibi bağlantımız Gül gibi makinemiz paso patide scp kasalım kırk yılda bir giriyoruz cahillimize verin işte birisi sölemedi şu scp nin nasıl olcanıya ne diyem kimsedemi bilmiyor ya vardır mutlaka birisi yapsın şu scp yı lütfen en azından sevabına olmasada :D İnsanlık nağmına yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ethernal seklındemı ıstıyosun?? ıkı tıkladıgın da bınemıcek order dısında falan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Oh saolasın coder [Bu mesaj nokya tarafından 07 Aralık 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ya coder etherial olsun yap olsun bişide 55i sphere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 başka türlü binme yöntemi varmı ahaahauh [hline]Ba'aL[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bak ethernal seklınde olursa direk bi ethernal scp sini editleyip tag.order vs vs koyarsın.. yok normal duran ata binilmesin diyosan revisiona gecmen lazım 55i de olmuyor işte o istegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Tmm Etherial olsun tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 [itemdef i_et_horse] name=Ethereal horse id=i_mt_horse_gray TDATA3=c_et layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_eh src.act.bounce [chardef c_et] id=c_horse_gray on=@create color=12 on=@click remove return 1 on=@npcrestock remove return 1 on=@skillstart remove return 1 [itemdef i_et_eh] NAME=Ethereal Horse id=i_pet_horse type=t_normal CATEGORY=Ethereal SUBSECTION= Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Horse on=@create color=03a1 attr=14 on=@dclick if (=1) if !() src.newitem i_et_horse src.act.more1=c_et src.act.equip src.update remove return 1 else src.message Zaten binek uzerindesiniz return 1 endif else src.sysmessage Order olda gel lan return 1 endif al bunu bi koy.. benorderiim tagı olan yere bi tag koy kendin. sonra oyunda o tagı verirsin orderlara. kendı serverına gore uyarla.. not: cafedeyim paticikten ethernal scp si aldım onu editledim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Coder bana senin kadar iltifat etseler valla vipera uçak bileti yollar yine bulurdum scp yi :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar