ferit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bir fonksiyon yazmaya calisiyorumda fonksiyondaki string iki kelime olmak zorunda mesala .kullaniciekle KULLANICI SIFRE seklinde daha sonrada bunu su sekilde src.sysmessage ile hepsini aliyor. ama ben soyle yapmaya calisiyorum ayarı tuturamadım bi turlu src.sysmessage > kullanicisi > sifresiyle kaydedildi.. demesini istiyorum ama bulamadim bi turlu.. smsgx * > adli kullanici > sifresiyle kayit edilmistir. smsgx * > adli kullanici > sifresiyle kayit edilmistir. smsgx * > adli kullanici > sifresiyle kayit edilmistir. teker teker nasıl alcaz?[signature][hline]Nebula-jinx Amentes-jinx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 [function kekle] if (strmatch("","")) var.smsgx 020 smsgx * Kullanim sekli .kekle kullaniciadi sifresi else serv.account add serv.account update smsgx * > adli kullanici > sifresiyle kayit edilmistir. end if [plevel 4] kekle script bu accountu ekliyor ama argv[0] ve [1] i yemedi.. bos getiriyor.. .kekle yazınca bos biraktin deyip uyariyor .kekle abc abcdef yazinca accountu ekliyor ve adli kullanici sifresiyle kaydedilmistir. diyor.. nerde yanlis yaptim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar