BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 düzgün, sorunsuz çalışan, gerekli güvenlik (3d secure vırt zırt) şeyleri olan, panel vs gibi bir şeyle kolaylıkla yeni bir ürün tanımlanabilen(maksimum 50 ürün yeterli), bir e-ticaret sitesi yaptırmak istiyorum. çok param yok, gerekirse ucuza bulunabilecekse template falan gibi bir şey alabilirim, yapacak kişi onun üstünden yapar. host-domain falan da var. kaça patlar böyle bir şey? bir de ucuza yapacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 işin içine ssl'dir, banka ile anlaşmadır vs girince o rakamlar bir kaç binler oluyor her halükarda bildiğim kadarıyla. satışı nasıl yapmayı planlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi ben de araştırıyordum. Şunlara bak istersen: www.eticaret.com www.neticaret.com www.platinmarket.com En iyisi ve tabi ki en pahalısı en baştaki. Ama hepsinde sanal pos vs entegre biçimde var. Kodlama vs bi bok bilmeyen adam dahi kurabilir buralarda siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar