Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su an londra da olan varmi ?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

said:
Dark_Soul, 07 Aralık 2004 12:26 tarihinde demiş ki:
Abim Brightonda londraya yakın galiba arada bi gidiyorum diyo Londraya telini verimmi:)
Yaşı 25 bu arada..

ben 18 yasindayim ama abinle anlasirim. bu arada ben wempley park ta oturuyorum,finchley road dada ingilizce okulu var.okulun 49 asian,50 italian,1 lik kisimda iranli,turk falan filan italyanlar hele cok uyuz,adamlar italyanca mi konusuyo ingilizcemi belli deil,2 tane turk var benden baska.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Hellsing öyle demiecksin ama =) Yaz okuluna gitmiştim ben de birkaç arkadaşla, bizden başka sadece italyanlar vardı. Evet anlaşmak zor oluyor biraz iğrenç ingilizceleri sebebiyle, ama eğer biraz şanslıysan süper kızlar olması lazım =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

felaket gruplasma var,adamlar haksiz da deil popilasyonun cogunu kaplarlarsa boyle olur.tekrar belirteyim italyanlara uyuz oldum,bi arkamda bir keko var bagara bagara konusuyo aticam ucan kafayi simdi..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 07 Aralık 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
Hellsing öyle demiecksin ama =) Yaz okuluna gitmiştim ben de birkaç arkadaşla, bizden başka sadece italyanlar vardı. Evet anlaşmak zor oluyor biraz iğrenç ingilizceleri sebebiyle, ama eğer biraz şanslıysan süper kızlar olması lazım =)

super kizlar var haklisin ama bagliyamiyorum,konusmayi beceremiyolar;haliyle kendi insanina kayiyo, yuzsuzluk yapip masalarina oturdunmuda ingilizce konusmuyolarki,bu yuzden ortama hakim olamiyorsun.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu an londradayım. Kremlin sarayının karşısındaki cafeden yazıyorum. Çok güzel buralar çok otantik.. Şehrin bayağı sular altında kalmış sandalla falan gezyolar aşıklar falan.. Bide bi kule var karşımda biraz eğik bişi nedir anlamadım. Yanına gidince görevliye sorarım..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

Londrada ogrendigim bilgiler:
1)ingilizler cok saf
2)indian marketlere girmeyin zeki abilerimiz arada kazik sokmaya calisiyolar.
3)sokakta gordugunuz her 10 kisiden 1 nin akli dengesi yerinde deil. topu topu 2 haftadir burdayim,hergun nerdeyse sorunlu insanlarla karsilasiyorum.
4)Ingilizler hayat felsefesi isten eve ,evden ise)
5)Sinemalar bombos kimse sinemaya gitmiyor,onun yerine film ciktiginda dvd sini aliyolar nasil bir mantiksa.
6)italyanlar cok uyuz butun kelimeleri uzatarak soyliyolar( ornek verim I want to speak with you dicegine Aye wante toye speakine withe youa)
aklima gelirse baska seylerde yazicam.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
5)Sinemalar bombos kimse sinemaya gitmiyor,onun yerine film ciktiginda dvd sini aliyolar nasil bir mantiksa.

Star Wars Episode 1 ben İngiltere'deyken çıkmıştı. Günler öncesinden bilet aldım daha ilk gösterime, feci izdiham olur diyordum.
Sinemanın yarıya yakını boştu. Tamam, belki Londra'nın en popüler sineması değildi ama adam gibi sinemaydı, Ascot'a yakın, Londra'ya 30 dakkalık bir yerdi sanırım.
said:
6)italyanlar cok uyuz butun kelimeleri uzatarak soyliyolar( ornek verim I want to speak with you dicegine Aye wante toye speakine withe youa)

Var ya, bundan nefret ediyorum bir yerden sonra ağzına geçireceğin geliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

ben küçükken tvden çok öğrendim çinceyi. Showtv sağolsun geceleyin veriyodu çince.
Çin çin. (bilen bilir)[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

Oo ben rusların ingilizce konuşmasına hastayım..
Ondan red alert 1 i defalarca bitirdim ya.. O videolardaki konuşmalar falan.
YES SİRRRRRRR
AFFFFFIRRRRRRMATIVVE[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..

[Bu mesaj nedanko tarafından 07 Aralık 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 07 Aralık 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
Oo ben rusların ingilizce konuşmasına hastayım..
Ondan red alert 1 i defalarca bitirdim ya.. O videolardaki konuşmalar falan.
YES SİRRRRRRR
AFFFFFIRRRRRRMATIVVE

Bana Red Alert demeyin ya, inanılmaz canım çekiyor. Ah be.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...