Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 15 Şubat Abazalar günü herkese kutlu olsun![hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ha bu arada kimse abaza lafından alınmaz umarım. çünkü 1-2 gün evvel bu lafı bi kızdan duydum: "Yine 14 şubatı abaza geçircez"[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 abaza: Kadınsız kalmış erkek kıza pek uygun olmaz bu ama olsun yaşasın 15 Şubat abazalar günü yaşasın TAG ordusu![hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 dorufur zaten bahsettim kız arkadşının pantalonunhda 68 yazdıını görünce 69 yazcaklarmış hata olmuş diyerek bütün herkezi şoka sokabilen bir zat-ı sapık tır.[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tanıştırsana, öyle dişi insanlar bulmak zor oluyo genelde :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 eh sapıktır ama çirkindir :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Yanlış biliyosunuz abaza: Kuzey batı kafkasya'da yaşıyan bir halk ve bu halkın soyundan olan kimse abazan:(argo)1.karnı aç olan(kimse) 2. Uzun süre kadınsız kalan (erkek)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 vay bea şov yaptın maşallah :) zat-ı sözlük sün yani[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Efenim sizde hiç teknik bilmiorsunuz.. öncelikle şunu demem gerekir ki eğer sefklinize sevgililer gününde özel davranmaya çalışıyosanız boşverin gidin..bayanlar bu günü taktıklarını etrafa yayarlar ama aslında asıl amaçları hediyeler, okşanası bebekler,ayıcıklar,mücevherler ve kurutabilicegi çicekler için önemserler... Ondan diyorum ki eğer kızın sizi sevdiğine eminseniz onu bir yemeğe götürüp(günün önemini takmıyormuş gibi yaparsanız daha iyi olur) sıcak bi öpücükle gününü kutlayıp aşkınızı daha da büyütebilirsiniz..illa bişeler alıcam diyorsanız ki hepinizin ögrenci olduğunuzu var sayarak bunu söylüyorum..aldığınız hediye orjinal bir müzik cd sinden daha pahalı olmamalıdır..tabi bunları tekrar söylüyorum sizi seven bir kız icin yapın(zaten sevmeyen kız 20 milyonluk bir hediyeyi takmaz..) Angelica the novice slippermaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 walla ben sevgilime Mango'dan bir pardüsü aldıktan sonra kendisini evimde kendi ellerimle hazırladığım mükkemel bir yemeğe alacağım daha sonra filmler izleyip bütün geceyi beraber geçirmeyi planlıyorum.[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Uzun yıllar sonra bu sene bende ordunuza katılıyorum efendim *! Dolapdan tozlanmış siyah bandı çıkarır ve koluna takar* said: BonePART, 08 Şubat 2003 17:12 tarihinde demiş ki: *!dolabından siyah bandını cıkarır koluna takar* 14Subatı kınıyoruz. YASASIN 15 SUBAT SAPLAR GUNU YANLIZ BIREY GUCLU BIREYDIR. [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz [Bu mesaj fedaykin tarafından 08 Şubat 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 gecen ay ayrildim benide araniza alacaksiniz artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Angelica, 08 Şubat 2003 17:40 tarihinde demiş ki: eğer kızın sizi sevdiğine eminseniz onu bir yemeğe götürüp(günün önemini takmıyormuş gibi yaparsanız daha iyi olur) Angelica the novice slippermaster Ben nededimki alla alla[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ardeth pardon senin mesajını görmemişimde bende her mesajınızı aklımda tutamam ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sevgililer gunu, christmas falan bunlar geyik , piyasayi canlandirmak icin yapilmis bahaneler. Uzulmeyin valentine's day de sevgilim yok falan diye :)[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Angelica, 08 Şubat 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Ardeth pardon senin mesajını görmemişimde bende her mesajınızı aklımda tutamam ki.. Yok yani kızma amaçlı değil yanlış anlama :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Evet arkadaşlar Pepelek Abazalar Birliğini kuruyorum şu kahrolası Dreamweaver in downloadı bitsin web sitesini yapıcam[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 *!halinden memnundur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Foxx, 08 Şubat 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Sevgililer gunu, christmas falan bunlar geyik , piyasayi canlandirmak icin yapilmis bahaneler. benim sewgilim olsa aynen bunu soylerdim hehue sonra sevgililer gununde terkedilerek yeni bir "Doggy rekoru"na daha imza atardim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 babayı alıcam ehe[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 estafurullah ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 *! Siyah kurdelasini koluna takar* Hakli hareketimizin desteklenmesi gerekiyor.. Pepelekte tepeye siyah kurdela konulmazsa bizde darbeye gideriz. *! gülümser*[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Çok basit ya. Hiçbişi almıcam. Çünkü sevkilim yok ehuaeh.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Yaşasın Genc Türkiye :-P[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 babayı alacam[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar