Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Vize başvurusunda ülkeden çıkışıma dair belge olarak sunmak için biletimi internetten almam lazım. Macaristan Demiryolları internetten uluslararası bilet satmıyor, http://www.raileurope-world.com sitesinde ise 50€'a alabiliyorum. 50€ Budapeşte-Belgrad için yüksek bir fiyat gibi geldi, 40€'ya Varşova'dan Berlin'e gidiliyor yani. Sizin fikriniz nedir? Çok daha ucuza bulunur mu? Ya da bilet alabileceğim başka bir site biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben seneler once gitmistim ama okadar pahali degildi diye hatirliyorum. internetten alma zaten direk budapesteden alirsin bileti edit: vize icinmis pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu hostel filmine konu olan güzergah değil mi o güzergah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 trenin saati ne zaman tipi ne? belki yataklı yada yüksek hızlı tren falansa ondan pahalı olabilir krakow'dan lviv e 40 euro gibi bi paraya tren bileti aldım ben yataklı mesela çok abartı bi fiyat gelmedi o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar