Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Vize başvurusunda ülkeden çıkışıma dair belge olarak sunmak için biletimi internetten almam lazım. Macaristan Demiryolları internetten uluslararası bilet satmıyor, http://www.raileurope-world.com sitesinde ise 50€'a alabiliyorum. 50€ Budapeşte-Belgrad için yüksek bir fiyat gibi geldi, 40€'ya Varşova'dan Berlin'e gidiliyor yani. Sizin fikriniz nedir? Çok daha ucuza bulunur mu? Ya da bilet alabileceğim başka bir site biliyor musunuz?
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben seneler once gitmistim ama okadar pahali degildi diye hatirliyorum. internetten alma zaten direk budapesteden alirsin bileti edit: vize icinmis pardon
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu hostel filmine konu olan güzergah değil mi o güzergah?
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 trenin saati ne zaman tipi ne? belki yataklı yada yüksek hızlı tren falansa ondan pahalı olabilir krakow'dan lviv e 40 euro gibi bi paraya tren bileti aldım ben yataklı mesela çok abartı bi fiyat gelmedi o yüzden
Öne çıkan mesajlar