Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Emeklilikte ölü yer degil, islek ama sakin yer lazim. Ic ice yüksek apartmanli yerlesim yerleri yerine, 3-4 katli yayik yerlesim yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bodrum. Hatta şu an mesai bitti pratik olarak, kaçızlıyorum ben oraya bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bodrum ideal tabi de, Ne bileyim tam tesekkullu hastNe , restoranlar, alisveris merkezleri, plajlar bok pusur. Ama bodruma sokayim artik ya. Skimtrak bi yer lan. Ne dogasi kaldi ne denizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bilecik'e git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 KuddusiMavra said: Çeşme Çiftlikköy mevkii... Didim... Aydın Nazilli(dağ köyü var bir tane, adını vermem :) )... Bana göre emekliliğimde yaşayacağım yerler bunlardan birisi olacak. şu adını vermediğini söylesen kazayla giderim falan bigün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Girne, Temmuz Ağustos'da başka ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 edirne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Anamur olabilir, deniz güzel, yollar berbat olduğu için henüz keşfedilmemiş sayılır. 2015 te otoban gelecekmiş o zamana kadar fiyatlar baya ucuz. İKİ katlı denize sıfır villa 150-200 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar