Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Arkadaşlar Magician Radio her zaman olduğu gibi devrededir.Herkezi dinlemeye bekleriz. Adres : radio.magician.gen.tr /Arkadaşlar gördükki bir çok kişi radio açtı.Daha doğrusu açmaya çalıştı, biz şunu iddia ediyoruz; en hzlı radyo Magician Radio'dur...[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 *!magician radyoyu sevgiyle kucaklar* :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 cumaz akşamları program yapabilirim.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 en hizli radyo, ama Show Radyo dinlemeyi yeglerim Turk Popunu yani sirf System of a Down ve turkce rap calacaksa Metal calin metal! bi program verin Deamon a haftada bi kac saat kulaimizi senlendirsin[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ab i cuma yapabilirim sadece şimdi istioalr işim gücüm war benim de[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Selam arkadaşlar radiomuz sürekli açiktir.Biz away oldugumuz için ve şu anda online dj miz olmadıgı için radio random güzel şarkılar çalacaktir.[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Radiomuz aktifdir beyler hepinizi bekliyoruz yeni mp3ler eklenmiştir.[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Evet arkadaşlar Radiomuz yayına devam ediyor.[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Reklama giriyo valla bundan sonrası ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 rap'ler bariz batırıyor. yahu kardeşim, her saniye rap çalan radyolar zaten mevcut. niye hala rap diye ısrar ediyorsunuz anlamış değilim.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 az önce dj şarkının arasında "eller havaya " diye bağırdı.baya kaptırmış kendini djliğe :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ben calmaya basladım ha ona gore dınleyın almıyım asaa[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 wııyy kovdular ses cok kotu gelıyomus dıye ... nese kalıtelı muzık ın adresı radiomania benım kendı has ve has radyom ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=23159 burdan tüm şarkıları çalın :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 oba toxii :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: EarS, 01 June 2003 19:01 tarihinde demiş ki: az önce dj şarkının arasında "eller havaya " diye bağırdı.baya kaptırmış kendini djliğe :lol: :lol:[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 suan calan anathema sleepless diilse bende angelica degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Dj Prawler 20:00 21:30 da yayında[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 BonePart gel benim radioda çal...! icq 892513 msgde attım[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 prawlera öpücük gönderiyorüm, saol istek parçasını çaldığın için :p bu arada radyo gerçekten hızlı[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Guzel Guzel :) Bonepart Costur bakalim bizi :p[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar