Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Dmx, 09 Kasım 2004 23:17 tarihinde demiş ki: nokia'dan $a$mamak gerek.. ;) 7610 rocks derim.. :tebrikz:[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 5510 mu? o tarihe karışmış be.. bencede nokia'dan şaşmamalı ama hangi modeli? şuanda 7610 güzel ama kızılötesi ve radio olmaması kötü bir olay :( kızılötesini isteme nedenim ise çevremdekilerin eski tip telefonları olması. onlara bluetooth ile birşey nasıl yollarım yani..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nokia 6630 u bekle , daha gelmedi türkiyeye . ama hasta olacaksın telefona . piyasanın çıkacak en üst 2 teli var su anda biri avrupada cıktı ama buraya gelmedi (sony ericsson p910i) digeri daha hicbi yerde cikmadi (nokia 6630) p910 cok pahaliya gelecegi icin 6630u tavsiye ederim sıkı kapişiyolar zaten. arada sordurdum : sep910i hollandada 1.250 mio.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bi telefonda olan diğer telefonda olmaz nokia'da ya tipten kaybeder yada fonksyondan, tipten ödün vermeden en fonksyonllu telefon 7610[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kapaklı tel kaç kişi sever bilmem ama v600 nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sep910i nin avantaji dokunmatik ekran olmasi ama dezavantajida ayi gibi boyutlari olması ordanda nokia kazaniyo. Yani 2sininde hem + hem - si var . sonuc olarak birbirlerini goturuolar :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 BAk burda millet sana yazıcak bırakıcak neden onu yazdıgını sölemiyo insanlar 9615 tek gecerim diyo neden tek geçiyosun yaz bi sebebini dimi ? sen en iyisi hepsiburada.com bascuda.com falan bu yerleri bi gez. nokia.com.tr ye gir bi bak orayada.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 dayanıklılık bakımından nokia çok çok dayanıklı telefon 6600 kullanıyorum yere fırlattım kapağı darmadağın oldu açma yerinin lehimleri koptu 40 tl verip yaptırdım catır catır çalışıyor hala.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nokia 6630 sony ericsson p910i buyrun bakın[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6600 kullanıorum çok iyi tavsiye ederim ama biraz beklerim diyorsan 6630 tavsiye ederim daha çıkmadı ama 6600 dan daha güzel ve özellikleri daha iyi bence beklemeye değer yinede karar senin....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6630'da çıkar sanıyorum şu sıralar. 6630 da güzel özellikleri. ama telefon olarak oldukça büyük yani. kızılötesi olmaması çok kötü. radio'da isteriz :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben en son cebitte sormustum telefonu karistirirken . ordaki adam bana dediki tahminen heralde kasımda cikarirlar .. fiyati da 1200 civari olur dedi. simdi bt ve ir olayina gelince . sana tavsiyem ir in ustunde cok durma yani . bi 50 mil verip pcne bi bt dongle alirsin. zaten cevrendeki insanlarda mutlaka bi gun tel deiştirirler :).. radio olayina gelince bu s60 serisi tellere program olarak internet radio diye bi olay kurulabiliyo ama tabiki bagli kaldigin kadar konturun gidiyo , faturaliysa para yazio iste :D edit : ha boyuta gelince ben cebitte elimde baktım , cok abartilicak bi boyutu yok , yaklasik olarak 6600 la aynı boyda belki daha bile kucuk [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! [Bu mesaj Cermy tarafından 09 Kasım 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sende abarrtın babacım yaaa radio falan bozar bizi alırsın telefonu paşalar gibi sonra acık daha paraya kıyarsın i-pot alırsın miisss gibin olur walla bu arada 6630 2004 ün 4. yarısında mı ne çıkacak yazıodu geçenlerde sordum bizim telefoncuya yakında gelicek dedi hayırlısı artıkın....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sanırım oda bu ay çıkar... 6670 çıkıp satışları iyiye doğru gitmeye başladıktan sonra oda çıkar gibime geliyor.. bluetooth hedesi var ama çevre işte.hmm o zaman onu geçelim. radio istersemde 7250i duruyor :-p 6630 biraz büyük değilmidir be ya?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yukardaki mesajda edit var okusana :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kesinlikle eminmisin?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6630 iyidir iyi büyük falam da değil bence... hatta bende alıcam hele bi çıksın.....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kardesim yalanmı solicem ya :) bende bekliyorıum o teli almak icin zaten.. bi kere sundan %100 emin ol ki 6600 dan buyuk degil[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! [Bu mesaj Cermy tarafından 09 Kasım 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6600 Ağırlık: 125 g (BL-5C batarya ile) Boyutlar: 108.6 x 58.2 x 23.7mm, 113cc 6630 Ağırlık: 127 g Boyutlar: 110 mm x 60 mm x 21 mm (6630'da batarya yok. biraz daha büyükmüş 6600'dan. hmm 6600 çokmu büyüktür :-p)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 isttemisin? teli bi alim kafana firlatcam :P ya kafanda canlandir bi , valla buyuk deil sanki zorla aldiriyomuşum gbı oldu :D auhahua[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 o zaman 6630 çıkana kadar beklemeli..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kesinlikle öle derim ki bende öyle yapicam. ama tabi alabiliyosan sep910i al , beklemekten kurtulursun[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet orclord 7610u kastettim.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 6630 güzel gibi eğer beklenen gibi küçük ve güzel ise kesin alırım.. gelsin bakalım bi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 56) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla benden once bulursan haber veririsin umarim artikin :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar