Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu Seçimi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni bir cep telefonu almayı planlıyorum...
Ne önerebilirsiniz..
içinde birçok şeyin olmasını istiyorum. yardım..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 55)
Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
k700i derim bende sony ericcson kdr kullanışlı tel yapan yok[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sony erricson ların tipleri sadece iyi. onun dışında tasarım vs. bakımı ile kazanıyor. ama kalite ve diğer konuda gözümde sıfır gibi..
6600'ın boyu büyük olmasına rağmen özelliği az değilmi? yani 2x dijital zoom falan[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
Mesaj tarihi:
6600[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Mesaj tarihi:
k700i de her özellik var nerdeyse[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
6600 ne cok buyuk (bulasik yikayan , ütü yapanlar gibi) nede cok kucuk bence gayet guzel, ozellik olarak ne istiyosun 6600 da olmayan mesela ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
SL55 mi ne limited edition Grand prix al oda karizma
bak hemen sana bi sekil buldum böle gez
onu al yanına bitane siyah Type R kafanada West şapkası
olay biter.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 09 Kasım 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
6600 ne cok buyuk (bulasik yikayan , ütü yapanlar gibi) nede cok kucuk bence gayet guzel, ozellik olarak ne istiyosun 6600 da olmayan mesela ?

radio,telefonun çekim kalitesi, ve zoom özellikleri. bide kısa video çekmesi 6600'ın...[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
Mesaj tarihi:
Işıkta durur konusursun Limited SL55 in ve Type R ınla kızlarda sana erir caddenin öbür tarafında.Hemen yarattım bak seni
bu olay için cok paraya gerek yok 50 60 milyara biter bu olay[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
nokia'dan başka tel alma.
7610 tip şekil özellik bakımından çok iyi pişman olmazsın.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ya o sadece tipi :-p
tip olarak 7250i mde iyi :-p
birazda performans ve piyasada çıkacak telefonlara karşı direnebilecek bişi istiyorum..[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
Mesaj tarihi:
piyasadaki telefonlara karsı direnicek bir telefon istiyosan
5510 var cok temiz
direndimi deli direnir.
5110 var antenli direniş ekibinden.
Sonra ne bilim bir jön direniş ekibinden t10 var
direniş tayfası cok
of cok konustum.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
nokia'dan $a$mamak gerek.. ;)
7610 rocks derim..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]

• Yeni Oluştur...