Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yeni bir cep telefonu almayı planlıyorum... Ne önerebilirsiniz.. içinde birçok şeyin olmasını istiyorum. yardım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 paradan bahset :P[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 1,250tl'ye kadar olsun..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 boyu degil islevi dersen 6600 , yok ben boyuna onem veririm dersen t630, cok kullanisli cok severim.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 k700i mi ne onu al[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 k700i derim bende sony ericcson kdr kullanışlı tel yapan yok[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sony erricson ların tipleri sadece iyi. onun dışında tasarım vs. bakımı ile kazanıyor. ama kalite ve diğer konuda gözümde sıfır gibi.. 6600'ın boyu büyük olmasına rağmen özelliği az değilmi? yani 2x dijital zoom falan[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nokianın yeni çıkan bir telefonu var ya hani dikdörtgen gibi.. :) Yakışıklı telefon hani.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende yeni telefon almayı düşünüyorum.. İşallah 15 kasımda gelirse 5410 alacam..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6670 mı?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kendi kullandığımı öneriyorum 7610[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6600[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 k700i de her özellik var nerdeyse[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6600 ne cok buyuk (bulasik yikayan , ütü yapanlar gibi) nede cok kucuk bence gayet guzel, ozellik olarak ne istiyosun 6600 da olmayan mesela ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 fiyata göre 6600 derim bende bilemicem (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 7610 hmm.. tip olarak harika. ancak kızılötesi vede radio şeysi yok?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 6670[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 SL55 mi ne limited edition Grand prix al oda karizma bak hemen sana bi sekil buldum böle gez onu al yanına bitane siyah Type R kafanada West şapkası olay biter.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: daverc, 09 Kasım 2004 23:09 tarihinde demiş ki: 6600 ne cok buyuk (bulasik yikayan , ütü yapanlar gibi) nede cok kucuk bence gayet guzel, ozellik olarak ne istiyosun 6600 da olmayan mesela ? radio,telefonun çekim kalitesi, ve zoom özellikleri. bide kısa video çekmesi 6600'ın...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: orc_lord, 09 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki: 7610 hmm.. tip olarak harika. ancak kızılötesi vede radio şeysi yok? evet radyo yok ama MP3 varken,,, kızıl ötesi yok ama bluetooth varken hiç gerek yokk.. 10 numara telefon..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Işıkta durur konusursun Limited SL55 in ve Type R ınla kızlarda sana erir caddenin öbür tarafında.Hemen yarattım bak seni bu olay için cok paraya gerek yok 50 60 milyara biter bu olay[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nokia'dan başka tel alma. 7610 tip şekil özellik bakımından çok iyi pişman olmazsın.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya o sadece tipi :-p tip olarak 7250i mde iyi :-p birazda performans ve piyasada çıkacak telefonlara karşı direnebilecek bişi istiyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 piyasadaki telefonlara karsı direnicek bir telefon istiyosan 5510 var cok temiz direndimi deli direnir. 5110 var antenli direniş ekibinden. Sonra ne bilim bir jön direniş ekibinden t10 var direniş tayfası cok of cok konustum.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nokia'dan $a$mamak gerek.. ;) 7610 rocks derim..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar