Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alüminyum vardı, birde köpüğü varmış..

Qui

Öne çıkan mesajlar

Aliminyum köpüğü? hmm.
malzeme biliminde görmüştük biz o malzemeyi kristal yapıları amorfmuydu neydi öyle bişey ama kalıbına göre sağlam bi maddeydi sanırım.

Hazır malzeme olayına gelmişken arabaları neden camdan yapmıyolar dicektim. diyelim evlere takılan camlar varya örneğin 1mx50cm boyutunda. bunun tam ortasına kaç kiloluk ağırlık koyulursa kırılır? sen de 50kg ben diyim 100kg.
pekişunu biliyomusunuz?Cam'ın üstündeki mikroçatlakları yok edince yaklaşık 7000 kat daha dayanıklı olacağını?
ama tabi sorun o mikroçatlakları nasıl kaybedecez :P[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 25 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
En büyük temennimiz bayan arabası olarak bildiğimiz ufak araçların tamamiyle camdan olmasıdır. Bu araçlara binen bayanlarda mini etek koşulu aranmalıdır..

hadi leen :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlamlık görecelidir yani metal esner, büküür, yamulur ama cam kırılır en basitinden. Açıkcası ben metale daha çok güvenirdim. Ve dışarısı 40 dereceyken 70+ derece olan tepe camı pişmişken acep salak bi parkçı foşş diye buzzz gibi suyu hortumla cama tutarsa ne olur? :) Bir de tabi pasta boya şansı yok camda yani bir çizildi mi :(
Ama çok hoş görünüyor orası ayrı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Cam kırılır kırılsında sorun olmaz parçapinçik olup insana zarar vermedikten sonra.. Camın parçalara ayrılmaması da ayarlanabiliyor zaten rallilerde gördüğümüz saltovari atraksiyonlardan sonra camlar tek parça halinde kalıyor
Birde dediğin gibi pasta atamazsın ama çatlak camlarında tamir edilebildiği bir gerçek =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Fistan, 28 Kasım 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
Abso dediğimiz camlar ultrasonic megaheavy brutal death camlar öyle ısıyla,kamyon çarpması gibi ufak çaplı atraksiyonlarda gıdıklanmıyor bile...

kamyon çarpması gibi ufak lol[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...