Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Kullanma amacım şu olucak yazılım şirketinde çalışıyorum , .NET,Macomedia Flash ve Photoshop kullanıyorum , işte farklı pc evde farklı pc zor oluyo o yüzden bir tane laptopum olsun hep yanımda olsun :) 15" olsun diyorum gerçi 17" de olsa olur ama onada ağır olur diyorlar. Sony tercihim.Ama Toshibada olabilir. Ekran Kartı iyi olsun.Ram yüksek olsun.HDD düşük olsun. Varmıdır böle tavsiye edebileceğiniz birşey. en öenmli kısma geldik fiyatta 2500 - 3000 arası olsun[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 TOSHIBA SATELLITE A50-111 DOTHAN kullanana var mı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 babam 2hafta önce packerd bell in bi bilgisayarını aldı fiyatı 1800$ 80gb hdd 512ddr ram radeon 9600 mobility centrino 1.6 15"wide screen dvd-cd/rwlı wirelessı var yanında xp home gelio(floppysi yok :D). süper bilgisayar bence teknosadan aldı yanlız görünümü çok ii deil bilgisayarın. [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 27 Kasım 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Abus, 27 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: en öenmli kısma geldik fiyatta 2500 - 3000 arası olsun bu parayla kısıtlama koymana pek gerek yok. bu fiyata alacağın ürünler arasında ahım şahım performans farkı olmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 SmartBook'u şiddetle tavsiye ediyorum. PIV 2.8, 512 Ram 40 GB HDD ve 1000$ civarında bir fiyata. Ekran kartı da 64 MB ama 3D oyunları unutabilirsiniz. WTF SmartBook, smartbook Asus'un ürettiği ve ithalatçı firmaların kendi isimlerini basmalarına izin verdiği bir ürün. Türkiye'ye smartbook adı ile geliyor. Asıl olayı Portable Desktop diye geçiyor. Pili yok, masaüstü CPU'su ve Ram'i kullanıyor ama görünüşü tam bir notebook gibi. Diğer bir farkı da masaüstü (desktop) parçaları kullandığı için upgrade etmek istediğinizde Notebook ram'i / cpu su yerine desktop parçası alabiliyor olmanız. bu da upgrade işlemini hem kolay hem de ucuz olmasını sağlıyor. 2 tane handikapı var. En önemlisi pili yok. 100$ daha verip pil de alabilirsiniz ancak ben pil ile idare edebilen bir bilgisayarcı görmedim hayatımda dolayısı ile bu büyük bir sorun olmuyor. Gittiğiniz heryerde de genelde fiş olduğu için ev ile ofis arasında çalışıyorsanız gerçekten ucuza mükemmel bir çözüm sağlamış oluyorsunuz. 2. sorunu da CPU %100 de çalıştığında fan biraz gürültülü çalışıyor. Bunun sebebi de desktop CPU'su kullanması. 1.5 senedir kullanıyorum. Ben 1200$ gibi bir fiyata almıştım. Halen performansından ve taşınabilirliğinden çok memnunum.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: nbl_silencer, 27 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki: SmartBook'u şiddetle tavsiye ediyorum. PIV 2.8, 512 Ram 40 GB HDD ve 1000$ civarında bir fiyata. Ekran kartı da 64 MB ama 3D oyunları unutabilirsiniz. WTF SmartBook, smartbook Asus'un ürettiği ve ithalatçı firmaların kendi isimlerini basmalarına izin verdiği bir ürün. Türkiye'ye smartbook adı ile geliyor. Asıl olayı Portable Desktop diye geçiyor. Pili yok, masaüstü CPU'su ve Ram'i kullanıyor ama görünüşü tam bir notebook gibi. Diğer bir farkı da masaüstü (desktop) parçaları kullandığı için upgrade etmek istediğinizde Notebook ram'i / cpu su yerine desktop parçası alabiliyor olmanız. bu da upgrade işlemini hem kolay hem de ucuz olmasını sağlıyor. 2 tane handikapı var. En önemlisi pili yok. 100$ daha verip pil de alabilirsiniz ancak ben pil ile idare edebilen bir bilgisayarcı görmedim hayatımda dolayısı ile bu büyük bir sorun olmuyor. Gittiğiniz heryerde de genelde fiş olduğu için ev ile ofis arasında çalışıyorsanız gerçekten ucuza mükemmel bir çözüm sağlamış oluyorsunuz. 2. sorunu da CPU %100 de çalıştığında fan biraz gürültülü çalışıyor. Bunun sebebi de desktop CPU'su kullanması. 1.5 senedir kullanıyorum. Ben 1200$ gibi bir fiyata almıştım. Halen performansından ve taşınabilirliğinden çok memnunum. Ağırlığı ne kadar peki[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 2500 3000 dolar arasi harcayabilicekmisin sony vaio :)[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 packard bell kullanıyorum. UZAK DURUN! bin pişmanım aldığıma. ha tamam hepsi aynı olmayabilir, ama uyarmadı demeyin, en azından adam akıllı deneyin. dikkat edilmesi gereken şeyler: pil süresi - centrinolar çok iyi deniyor ağırlık ve boy - eh taşıyacak olana göre değişir tabii, ama şimdi yeni laptop alabilcek durumum olsa ufacık widescreen olanlardan alırdım. 15" falan çok büyük. böyle a4 kağıt gibi olanlar harika. çözünürlük - genelde sabit oluyor, yükseltip alçaltınca ekran yamuluyor, her şey birbirine giriyor, böyle olmayanlar da varmış galiba ısınma! - bu benim için çok önemli, çünkü sevgili laptopum öyle bir ses çıkartıyor ki, abartmıyorum 3-4 oda öteden duyuluyor, gece uyutmuyor. ister windows uygulaması yapın, ister oyun oynayın %90 oranda soğutma sistemi çalışıyor, soğutma sistemi durduğunda sanki 5 saat diskodaymışım da yeni çıkmışım gibi hissediyorum. ayrıca alet öyle bir ısınıyor ki sol tarafta sıcak hava püskürtüğü yerin yanındaki pcmcia slotuna tost ekmeği koysanız 2 dakka sonra kızarmış olarak çıkartırsınız. aslında çok fonksiyonlu bir alet, ama her zaman bu kadar olumlu bakamıyorsunuz. wlan kartı - wireless lan kullanmayacaksanız sorun yok . ama kullanacaksanız wlan kartının olmasına ve varsa iyi bir kart olmasına dikkat edin. çoğu forumda entegre kartı olmasına rağmen extra kart alanları gördüm, neden? wlan kartları rezalet olduğu için. çıkışlar - yeterli usb, firewire, s-video vs vs gerekli çıkışların olmasına dikkat edin. benden bu kadar. ciao.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaşlar karar verdim gibi Sony Vaio VGN-A215Z Centino 1.7 15.4 X-Black 512 DDR Ram 60 GB Double Layer DVD RW Ati Radeon 9200 64 3.3 Kg (Tek sorun kilosu)[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 süper[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oyun oynamayi dusunmuyosan miragein soyledigi cok tatli alet ama oyun oynamayi dusunuyosan ati 9600un altina inmemeni tavsiye ederim programciysan eger wide screen al cok daha rahat oluo, genis aciyla centrino al performansi cok cok iyi desktoplari almak anlamsiz kaciyo laptop hafifleyip inceliyo ayni zamanda[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İyi para vereceksin, ayrıca kullanmayı düşündüğün uygulamalarıda hesaba katarsak neden bir tablet PC düşünmüyorsun? Bence düşün. Edit: Misal Genç Osman[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 28 Kasım 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Toshiba forever...[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: GE-TA, 28 Kasım 2004 02:07 tarihinde demiş ki: İyi para vereceksin, ayrıca kullanmayı düşündüğün uygulamalarıda hesaba katarsak neden bir tablet PC düşünmüyorsun? Bence düşün. Edit: Misal Genç Osman yok yaw tablet pc ye gerek yok şimdilik.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Compaq ve Toshiba ruLe diyorum.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Mirage, 27 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: ısınma! - bu benim için çok önemli, çünkü sevgili laptopum öyle bir ses çıkartıyor ki, abartmıyorum 3-4 oda öteden duyuluyor, gece uyutmuyor. ister windows uygulaması yapın, ister oyun oynayın %90 oranda soğutma sistemi çalışıyor, soğutma sistemi durduğunda sanki 5 saat diskodaymışım da yeni çıkmışım gibi hissediyorum. ayrıca alet öyle bir ısınıyor ki sol tarafta sıcak hava püskürtüğü yerin yanındaki pcmcia slotuna tost ekmeği koysanız 2 dakka sonra kızarmış olarak çıkartırsınız. aslında çok fonksiyonlu bir alet, ama her zaman bu kadar olumlu bakamıyorsunuz. fanı na doru diosun 5 dakka çalışmıo ama sora çalışmaya başlıo durmamak üzere .ses i baya bi abartmışsın 4-5 oda ooha diorum benim kendi bilgisayarım bile duyulmu 4-5 odadan manyak rahatsız edici baş ağrıtıcı bi sesi yok bilgisayarın biz bunu toshiba beko ibm fujitsu simens arasından eledik bence 10 numara bilgisayar. bide bi özelliini yazmamışım monitörü lcd deil plasma. [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 28 Kasım 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 toshibalarda ses yapiyo asiri olmasada desktop prosesoru kullanan her makine yapar istemiyosaniz centrino alicaksiniz bi de anlamsiz bisekilde markalara rules rulazz vsr demeyin gidin modeline gore arastirma yapip alin.. hayatinda adam gibi laptop denememis insanlara da pek guvenmeyin...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Centrino almak lazım[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaşlar önemli bi bilgi dün araştırırken buldum Centrino dediğimiz şey, İntel in bir pazarlama tuzağı Centrinolarda 3 şey olunca centrino oluyolar 855G chipset Penitum M processor 802.11 wirless card ilk ikisi zaten çoğu lağptopta var, ki bunlarda çok daha iyi bi wireless card kullanılıyo 802.11 lerden, Intel centrino değilse coold eğil diyip elinde kalan 802.11 leri satmak için böyle bir yola başvurmuz oy üzden 855g chipset ev Pentium M processor lu laptopları ama centrino olmayanları gönül rahatlığyla alabnilirsiniz.[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 evet aslinda bu bilinen bisey ben dil aliskanligindan dolayi surekli centrino diyorum adini sevdigimden belki.. zaten pentium m alirken bile daha detaya inmeniz gerek onlarinda farkli versiyonlari var kisaca soylemek gerekirse centrino 3 parcadan olusan bi platform[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ama zorunlu değil hatta centrino olmayan bazı laptoplar sony ninkiler falan mesela daha iyiymiş 2 katı hızdaymış wireless kartları nette what is centrino diye aratın çıkan article ları okuyun[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 centrino demen icin bu 3 parcadan olusmasi zorunlu.. ama sadece pentium M islemcisini kullanmasi icin zorunlu diil tabii ki.. ben 2 yildir evimde surekli wireless kullaniyorum farkli marklar kullandim ve acikcasi pek fark gormedim su an centrino platformu kullaniyorum ama acer firmasi bi sekilde enhance etmis bnm karti ve daha uzaklarda sinyali yakalayabiliyormusum yani bi cok sekilde bu teknolojiyle oynayabiliyolar.. bnm laptopin reviewlarinda okuduguma gore intelin wirelessini kullanmasina ragmen digerlerine gore daha basarili diyolardi... 30-40 metre icinde wireless kartlarin pek farkedicegini acikcasi dusunmuyorum..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 29 Kasım 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya arkadaşlar laptop almak ne kadar zor iş miş yahu.Hala karar verememiş durumdayım. 14" ler hafif çözünürlükleride iyi fakat ekran kartları paylaşımlı. 15.4" ler var onlardada ekran kartı var ama ağırlar.Ne yapacam bilmiyorum.Ve size soruyorum ekran kartının paylaşımlı olması performansı çok etkilermi?Birde 14" lerdeki 1400 * 1000 çözünütlük nasıldır güzelmidir,netmidir,programların workspace i adına soruyorum?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 1400 e 1050 dir o benim laptopum gayet guxel normal bilgisatar ekrani kadar iste o oranda 3:4 1024 e 768 falan onlarin orani oyun oynamak istiyosan agir olucak abi kim ne derse desin paylasimli olanlar bi sure sonra oynatmaz yeni cikan oyunlari oldies are goodies ci olursun[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 valla ramazan bayramı civarlarında kudurup tekrar desktop pcye dönene kadar asus a25 kullanıyordum ve hiçde fena değildi, mesela nfs:u'yu çalıştırıyordu (elbette bi süre sonra volfinin dediği gibi paylaşımlı ekran kartlı olduğu için patlıyor ama yinede çok kötü değildi) ve normal desktop cpusu kullanmasına rağmen (p4 2.4) hiç öyle tost ekmeği felan yapacak kadar ısınmıyordu.zamanında (2003 sonbahar sonuydu sanırım) 1000$+kdvye almıştım ama bendeki tipi kırpılmış tipti (yani harddiski 40 değil 20 gblikti) ama geriye kalan bütün bileşenleri asus a2 serisiyle aynıydı: 256 mb ddram, sis m_650 tümleşik ekran kartı, DVD combo felan...bu fiyata baya iyiydi ama kampanya fiyatıydı elbette.şimdi fiyatı ne olmuştur bilmem.ama senin aradığın şartlar içinde benzer modeller olduğunu biliyorum (512 ddrli modeller felan) artık onlarada bakarsın...sanırım kafanı iyice karıştırdım ama sözün özü asuslarada bak yani :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar