BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bephantene 1500 dolar fatura ne iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 aynen abi. neymiş doktor gelmiş bakmış da reçete yazmış ha bu arada 2 fatura vardı biri 650 dolar reçete ücreti biri de kalan meblağ doktor ücreti aldığın hizmet 10dakka bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 en azından kime sorabilceğime dair fikir verseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hakkıyla haka yaparsan direkt vatandaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hakkıdır hakka tapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hakkı diye bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kb said: Arkadaslar ben bu sene yeni zelanda`ya yuksek lisans yapmaya gitmeyi dusunuyorum. orda tanidik bi arkadas var. bana soyledigi su eger vatandaslik alirsam yuksek lisansi bitirdikten sonra, universite ise baslayinca maaasimdan dusuyormus yuksek lisans parasini. asya`dan bir cok ogrenci vatandaslik alip, bu haktan yararlanip master bitirp ulkelerine kaciyorlarmis, dolayisiyla parayi da odemiyorlarmis. simdi benim aklima takilan ben ulkeme dondugumde bana bi yaptirim uygulanabilir mi? arkadas kesinlikle oyle bir sey olmuyor dese de kafama takildi benim. bu konu hakkinda bilgisi olan biri cevaplarsa cok sevinirim. Benim anlamadığım sen okula başlamadan vatandaşı değilsen nasıl senden ücret talep etmeden eğitime başlatıcaklar seni, iki sence bir eğitim kurumu öyle bir hataya düşebilir mi,herkes gelsin okusun bedava gitsin,o mu yani.Yani bir mantıksızlık var durumda, şimdi sen gidiyorsun başvuru yapıyorsun,vatandaşık yoksa kayıtta zaten mecburen parayı ödeyeceksin.Yani ne diyecekler bu arkadaş vatandaşlığı alacak zaten okul bitince,biz bu kişiden parayı almayalım mı? Bir de herşey bir yana illa ücretsiz okumak istiyorsan Avrupa'da birkaç ülke var hala çok cüzi ücretlerle lisans ya da yüksek lisans yapabileceğin,yani vatandaşı olman gerekmiyor.Hem Türkiye'ye de daha yakın,daha sık gidip gelme imkanın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar