yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ymm olmak birinin tercih etmesiyle olmuyor smmm olarak 10 yıl çalıştıktan sonra kol gibi sınavlara giriyosun geçersen ymm'sin 10 yıl smmm'lik yerine eş değer bazı devlet memurluğu kademeleri ile öğretim görevliliği de sayılıyor önemli olan nokta 10 tane dersten 40 küsür yaşında sağlam sınavlara girip geçebilme kudreti kilo kilo billur da orda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Tabii ki öyle... Ancak güzel bir hedef bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 olm bi dakika açıköğretim bölümleri sırf okul okudum demek için değil miydi lan. ben bu sene sırf konularını sevdiğimden uluslarası ilişkiler yazdım. yiğit bulut mu oluyorum lan yoksa JÖLEM NERDE TELEKİNEZİ 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar