Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablo net ve pingler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kabloya garezleri var adslye gecmek farz oldu galiba:(
kablonetin bayramda bile ariza olsa gelip tamir etmesini musteri hizmetlerini falan seviyorum ama:( bu pinglerlede cekilcek gibi degil ve adamlar bisi yapamiyo ttde bitiyo hersey:([signature][hline]ironhawk
Mesaj tarihi:
Ben de kablo kullaniyorum, ne yazikki uzun süredir ping ler rezalet. Servis saglayici taseron sirket ile her gorüşmemde yavaslamanın telekom kaynaklı oldugunu ve kendilerinin birşey yapamayacağını söylüyorlar :(
Mesaj tarihi:
eh altyapı olmadan 256 ya geçersen olacağı budur.. 512 bağlantıyla bile ev1 deki 128 bitrate li mp3 de buffer yapıyor. Gözünü sevdiğim telekomu...[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Mesaj tarihi:
topluca utvnin teline abanalım çöksün firmaları hatta utvnin deil de ultranın teline dayanalım. biyerde yazıodu yau[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak
Msn
Mesaj tarihi:
aynen .bugün sordum 64 tü 128 oldumu diye geçti dediler.msn felan açılmıyor.1 le dl ediyorum bana biraz yavaşlamış geldi dedim.nedir 128 in max dl si?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
Bağlantı hızını 8 e böleceksin.
128=16 kb
256=32 kb[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Aynen ping sorunu bende de var. 4000 ping gösteriyor almanya falan. Neler olüüür...

Kaldıramadı sanırım kablo firmalara verilen kısıtlı bandwidth.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 06 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Kaldıramadı sanırım kablo firmalara verilen kısıtlı bandwidth.

benim aklıma başka bir senaryo geliyor: ulan madem indirim yaptık kabloda.. kısın şunların bandwidth'ini.
Mesaj tarihi:
ben de rexarla ayni seyi dusunuyorum, "ulan onca para harcadik adsl sistemi kurduk, millet hala kabloda, kisin bandwithi gecsinler adsle" senaryosu..[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 07 Aralık 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya zaten aylar evelden duyuyordum ben haberleri. Telekom Kablo şirketlerine Bandwidth vermiyormuş. Firmalarda Telekomdan almak zorundalarmış. Bu yüzden tıkanmışlar. Yakında düzelir. Sonunda gerekli bandwidth'i hesaplarlar ve zorla alırlar Telekom'dan.

Zaten kablo bağlantısı Telekom'dan ayrılıyormuş, tamamen farklı bir sektör oluyormuş. Süre belli değil ama. 3 ayda olabilir 8 ayda, 1 yılda :).[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...