knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 suan yahooya pingim 4000+ ve pek cok yabanci site ayni durumda herkeste boylemi? kablonet izmir 128k[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yoo walla bende ii[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 adsl mi kablu mu kullaniyosun?[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kabloya garezleri var adslye gecmek farz oldu galiba:( kablonetin bayramda bile ariza olsa gelip tamir etmesini musteri hizmetlerini falan seviyorum ama:( bu pinglerlede cekilcek gibi degil ve adamlar bisi yapamiyo ttde bitiyo hersey:([signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ben de kablo kullaniyorum, ne yazikki uzun süredir ping ler rezalet. Servis saglayici taseron sirket ile her gorüşmemde yavaslamanın telekom kaynaklı oldugunu ve kendilerinin birşey yapamayacağını söylüyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 eh altyapı olmadan 256 ya geçersen olacağı budur.. 512 bağlantıyla bile ev1 deki 128 bitrate li mp3 de buffer yapıyor. Gözünü sevdiğim telekomu...[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 glb yurtdışı çıkışlarında sorun var türk sitelere rahatça girebiliyorum[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ping alamiorum bile eheh zman asimi paso[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 MSN Messenger'da bi chat yapalım dedik felç oldu ortam ya. Burdan bütün ULTRATV'cilere kafam girsin![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Benim şuan Türk sitelere de pingim 2000 civarı. (İstanbul) Ne bu ya adsl'ye geçiyorum ben[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 oh be rahatladim, herkeste ayniymis durum..[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 wow da 7000 küsur ping gördüm o ne lan[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bende Izmir - 128k Kablo war .. Bendede Aynı Sorun :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Efsaneler ve Diyarlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende ping alamiyorum valla.. bitirmis..:)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 topluca utvnin teline abanalım çöksün firmaları hatta utvnin deil de ultranın teline dayanalım. biyerde yazıodu yau[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben siemens'e bagliyim..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende gayet düzgün 128 kablo bakırköy[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aynen .bugün sordum 64 tü 128 oldumu diye geçti dediler.msn felan açılmıyor.1 le dl ediyorum bana biraz yavaşlamış geldi dedim.nedir 128 in max dl si?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bağlantı hızını 8 e böleceksin. 128=16 kb 256=32 kb[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Aynen ping sorunu bende de var. 4000 ping gösteriyor almanya falan. Neler olüüür... Kaldıramadı sanırım kablo firmalara verilen kısıtlı bandwidth.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Benimde yamuk yurtdışı pinglerim. Yahoo 3800 e dayanıyor. Bağlantım UTV. [Bu mesaj Evolution tarafından 07 Aralık 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: LathspeLL, 06 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Kaldıramadı sanırım kablo firmalara verilen kısıtlı bandwidth. benim aklıma başka bir senaryo geliyor: ulan madem indirim yaptık kabloda.. kısın şunların bandwidth'ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben de rexarla ayni seyi dusunuyorum, "ulan onca para harcadik adsl sistemi kurduk, millet hala kabloda, kisin bandwithi gecsinler adsle" senaryosu..[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 07 Aralık 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ya zaten aylar evelden duyuyordum ben haberleri. Telekom Kablo şirketlerine Bandwidth vermiyormuş. Firmalarda Telekomdan almak zorundalarmış. Bu yüzden tıkanmışlar. Yakında düzelir. Sonunda gerekli bandwidth'i hesaplarlar ve zorla alırlar Telekom'dan. Zaten kablo bağlantısı Telekom'dan ayrılıyormuş, tamamen farklı bir sektör oluyormuş. Süre belli değil ama. 3 ayda olabilir 8 ayda, 1 yılda :).[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 12 den sonra duzelir diye umut ediyordum ama saat 1:30 hala pingler 2k+[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar