Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalabalık?Ya yalnızlık=?

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Iyı dıyorsunuz lakin ben kafayı yemıyorum sankı programlanmıs robotlasıyorum hıssızlesıyorum bırseyler yıtıp gıdıyor ıcımde ve ben bunları sessızce felclenmıs gıbı ızlıyorum ve her gun bır kez daha ölüyorum...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

ölüm güzeldir bir şeyler biter yeni şeyler başlar.Her gün ölüyorum dediğine göre her gün bir sürü değişikle karşılaşıosun demektir.Durumundan üzüntü duyuyorsan psikologa gitmeni tavsiye ederim yok üzüntü duymuyorum diyorsan demekki ha öyle ha böyle mutlusun demektir:=)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

Soul ister inan ister inanma ben de boyle hissediyodum bi gun oncesine kadar bilmiyorum bugun gayet de mutluyum duzeldim sen icqnu versene bi om'dan ordan konusalım en iyisi =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...