Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seferihisar

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

Seferihisarda ruhunuzu teslim edebilirsiniz durgunluktan.

Ama guzel yer ben seviyorum. Teyzemgilin yazligi var.

Denizi buz gibi ve temiz. Yiyecek pek bisi yok, pide falan yenir.

Otel var bi tane Doganbey'de ama adini unuttum. Fiyatlari fena degil ve baya yabanci gelen bir yer.

Biliyosunuz seferihisar dunya uzerindeki slow city lerden biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sosyoloji yükseği yapan bir kız arkadaşım vardı zamanında, tezi bu Esh'in dediği "Yavaş Kent'"lerdi. Hatta Türkiye'de tek örneği burası, bu ay National Geo. dergisine konu oldu hatta.

Bir İzmirli olarak hayatımda ilk kez gittim o dönem Seferihisar'a, cidden farklı bir yer fakat aradığın şeyin gerçekten "Dinginlik" olduğuna eminsen git. Ayrıca deniz ürünleri ve balık çeşidi olarak Ege Bölgesi'nin yüz karası, çoğu balıkçıda çiftlik levrek ve çipurası. Kalamarlar ithal. Geçiniz
Sosyal ağlarda paylaş

valla 15 yıldır falan evimiz var sığacıkta. giderim hala. otel pek bilmiyorum ama.

çakırağa var bizim sitenin orda. denize arabayla gidebilirsin sadece.

büyük akkumda club resort atlantis var 4 yıldızlı büyük bayağı turistik falan.

vardır daha ama ne bileyim bodruman kaçıp da gelinecek pek yer değil seferihisar.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Bodrum'daki kalabalıktan sıkılıp seferihisar da kafa dinleyelim diyoruz,acaba buralarda iyi bir otel onerebilecek varmı? Tam veya yarım pansiyon denize sıfır veya yakın.

oraya gidene kadar çeşme'ye git canım.bana göre türkiye'nin en güzel denizi çeşme'de.şu sıralar ramazan, kafa dinlemek için de bire bir.
Sosyal ağlarda paylaş

Otel bulamadım kafama göre ama sonunda pansiyon buldum. Gitmeyi düşünen olursa mutlaka pazar günü sigacik pazarına uğrasin. Üçüncü günün sonunda hem arabanın içinde hemde pansiyon bahçesinde kene bulunca ayrıldım. Bana kalsa sorun değildi ama hanımı ikna edemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...