miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bodrum'daki kalabalıktan sıkılıp seferihisar da kafa dinleyelim diyoruz,acaba buralarda iyi bir otel onerebilecek varmı? Tam veya yarım pansiyon denize sıfır veya yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Seferihisarda ruhunuzu teslim edebilirsiniz durgunluktan. Ama guzel yer ben seviyorum. Teyzemgilin yazligi var. Denizi buz gibi ve temiz. Yiyecek pek bisi yok, pide falan yenir. Otel var bi tane Doganbey'de ama adini unuttum. Fiyatlari fena degil ve baya yabanci gelen bir yer. Biliyosunuz seferihisar dunya uzerindeki slow city lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Benim sosyoloji yükseği yapan bir kız arkadaşım vardı zamanında, tezi bu Esh'in dediği "Yavaş Kent'"lerdi. Hatta Türkiye'de tek örneği burası, bu ay National Geo. dergisine konu oldu hatta. Bir İzmirli olarak hayatımda ilk kez gittim o dönem Seferihisar'a, cidden farklı bir yer fakat aradığın şeyin gerçekten "Dinginlik" olduğuna eminsen git. Ayrıca deniz ürünleri ve balık çeşidi olarak Ege Bölgesi'nin yüz karası, çoğu balıkçıda çiftlik levrek ve çipurası. Kalamarlar ithal. Geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kafa dinlemek istiyosan yenifoçaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Sinan bi rakı yapalım lan senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Oysa ki kemeralti-urla sahili manyak balikcilarla doluyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 toggie said: Sinan bi rakı yapalım lan senle. Olm benim iş değişti, Aliağa tarafına gidip geliyorum artık bu nedenle Foça'da yaşıyorum diyebilirim yazlıkta, istediğinde atla gel Sanırım bugün de yakarsam 9. güne gireceğim üstüste mangalın yandığı, rakıdan perişan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Foça'da da rakı balık için güzel mekanlar var da gelemem herhalde. Gelsem dönemem falan uzun iş o. Sen kışın nasıl olsa İzmir'e dönücen. Maç eşliğinde bi rakı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kalırsın olm haftasonu işte, non-stop orda da değilim ya. Süper kupa maçında yapalım o zaman Kordon'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 benim veletliğim geçti lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BulletRide said: Kalırsın olm haftasonu işte, non-stop orda da değilim ya. Süper kupa maçında yapalım o zaman Kordon'da? Yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Manisada yaşarken hafta sonları bizde giderdik, 10 yıl önce, sadece yazlık bölgesi gibiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adam kacamak yapmak icin otel sormus. Abi hic oralara gitme. Guzelbahcede oba otel var. Kamp gibi bungallowlar falan var. Sessiz sakin deniz kenari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 OBA otelin havuzunda kule vardı bayılırdık en tepeden balıklama atlamaya halen var mıdır ki? Heralde en son lisede falan gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 valla 15 yıldır falan evimiz var sığacıkta. giderim hala. otel pek bilmiyorum ama. çakırağa var bizim sitenin orda. denize arabayla gidebilirsin sadece. büyük akkumda club resort atlantis var 4 yıldızlı büyük bayağı turistik falan. vardır daha ama ne bileyim bodruman kaçıp da gelinecek pek yer değil seferihisar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Sığacık filan o tarafa Euphoria Aegean açılıyor 5 yıldızlı, hareketlendirir oraları. Arkadaşım çalışacaktı fakat İzmir'den git-gel uzak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 miyaw33 said: Bodrum'daki kalabalıktan sıkılıp seferihisar da kafa dinleyelim diyoruz,acaba buralarda iyi bir otel onerebilecek varmı? Tam veya yarım pansiyon denize sıfır veya yakın. oraya gidene kadar çeşme'ye git canım.bana göre türkiye'nin en güzel denizi çeşme'de.şu sıralar ramazan, kafa dinlemek için de bire bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adam kalabalıktan sıkılmış son 5 yıldır Bodrum'un 2 katı İstanbullu barındıran Çeşme'ye yolluyorsun sdhfsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 lan çeşme ramazan dinler mi sdfsdassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Yok Ramazan yine vurmuş, bizim sap arkadaş vardı bir tane senelerdir giremediği mekana almışlar müşteri olsun diye. Gururla check-in yaptı sonunda diye hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Otel bulamadım kafama göre ama sonunda pansiyon buldum. Gitmeyi düşünen olursa mutlaka pazar günü sigacik pazarına uğrasin. Üçüncü günün sonunda hem arabanın içinde hemde pansiyon bahçesinde kene bulunca ayrıldım. Bana kalsa sorun değildi ama hanımı ikna edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 cocuklugumdan beri giderim ara ara yazlıgımız var..haritacılar sitesinde denizi fln superdir.. sıgacık tarafında butik oteller acıldı yeni orda balıkcılar cafeler vs hep o tarafta var.. denize girmek için kilyos plajı var odullu fln denizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar