Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu kurslara gidip sertifika almanın çok faydası olur mu iş açısından. piyasada aranıyor mu çalışan, mühendis falan alırken işe böyle bir şey. Bir arkadaşım önerdi, o almıştı belge. Şimdi ufak ufak iş alıyormuş bu konuda. Help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yaramaz zaten yasayi degistirdiler 2016 yaptilar falan gecen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu neyin nesidir ki? geçen otobüstede iki genç baya hararetli tartışıyordu bunu.belgeyi alan anında iş buluyormuşta felan. nedir bunun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 piyasa çok doldu ya bunlarla. nerde dikiş tutturamamış adam var saldırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 iş güvenliği uzamanını mecbur tuttular o yüzden millet uzman olabilmek için abandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 9 tane falan vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Onun da kolay yolunu buldular ki. Tersane A serfitikası ister. tersanede 8 senedir çalışan bir mühendis için patron parayı basıyor, 2 hafta çalışıp geçeceği sınava giriyor çıkıyor adam pat elinde yetki belgesi. kocaman tersane bile olsa bir tane A sertifikası olsun gerisi C olsun bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bitane bizim bolumden cıktı tam bole baska bi baltaya sap olamamıs biri, takım elbese ile kolları kavusturmus banner yapmıs, IS GUVENLIGI UZMANI BILMEMNE DIYORKI: BILMEMNE GREVI CALISANLARI NASIL ETKILIYCEK? OKUMAK ICIN TIKLAYIN hani ali tezel bu kadar kasmıyor afdfadadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu alemde bi ali tezel bi de şerif ısı var https://www.youtube.com/watch?v=OWTF-ZBgvQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aslında konu ciddi bi konu ama türkiyede nerde işte her gün pipisi parmağı bişeyi kopuyo insanların yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 turkiye 3. dunya ulkesi oldugu inin problem yok https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/969463_10151443111786196_1441414311_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ilk zamanalr bombaydı arkadaşımın babası hemen aldı sertifikayı ama epey önce oluyor bu olay. adam işte ilk olmanın da faydalarıyla epey portföy yaptı. haftanın 6 günü eğitimde vs. zorunlu olduğunu bilmiyordum ben. üretim yerleri, mavi yakalı insanlar için sanıyordum. geçen bize de geldiler, eğitim zorunluymuş. 2 gün geldi adamlar yaklış 70 kişiyi eğitime soktular. 4 saat sürdü + sınav olduk. sınav çok kek tabi. ama açıkçası eğitim gerekli, bizim sadece beyaz yaka olduğu için herşeyi anlatmadılar. böyle fabrikalarda, tersanelerde daha kapsamlı oluyormuş öyle dediyd.. dediğim gibi zamanında yapanlar güzel topladılar müşteriyi, şimdi yapan bir çok insan var. hemen hemen üniversite mezunu olmak yeterli eğitmen olabilmek için. bir kaç bölüm sınırlaması vardı sanırım o kadar. çok kısa bir eğitimle sertifikayı alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 parası fena değil ya bakmayın yasa ertelendi falan ben yapamıyorum boş günüm yok ama ayda haftada 1 güne falan ayda 1k-1.5k alan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Benim kuzenim bitirdi bu kurslardan. Yanılmıyorsam 2.500 civarı bir ücret ödediler. Ne kadar sürdü falan bilmiyorum da Bursa'da 3000 civarıyla işe başladı. Ha araya adam sokuldu mu, cok iyiydi de sıyrıldı mı o kadarını bilmiyorum ama iş buldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ya esasında ben biraz yanlış anlamışım en başta. Ben doğrudan iş güvenliği uzmanı olmayı planlamıyorum ancak bir mühendis olarak işe alınmamda o belgeye sahip olmamın faydası olur mu diye merak etmiştim. ama anladığım kadarıyla belgeyi almamın benim için bir amacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 +sı var onun ben kursa giderken işte işletmeler yolluyordu mühendislerini kursa başvurursan nomral işini bide onu kitlerler ama riskli baya ya hapistir falan filan ülkedeki amelenin mantığı belli hiç uğraşılmaz bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ya muz cumhuriyeti olduğumuz için zaten vaktin varsa git dursun kenarda. Çok alakasız bir şekilde işe yaratırsın kesin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yok şu an zaten istihdam yaratıp yokettiler. 2-4 yıl ötelediler zorunluğu bide mimarlık fakültesi mezunu - biyologlarada açtılar 3-4 yıla herkes uzman olacak zaten lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Biyologlara acik degil len. Sadece fizik ve kimyacilar girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 nebosh alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben bunu alacaktım dursun diye ama baya baya tüm sorumluluk iş güvenliği uzmanına yıkılıyormuş (doğal olarak) ve o yüzden trde yapılacak bir şey değil bence, her gün tonla adam ölüyo sakatlanıyo saçmalıklar yüzünden. ayda, haftada 1 gittiğin yere denk gelirse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ağustosta alacağım bende sadece isg işi yapacağım derseniz parası çok iyi değil ama çevreniz varsa 2-3 şirket bağlarsanız aylık 1000liradan temiz para. birde risk değerlendirmesi acil eylem planı tüm işletmelerde zorunlu oldu bunları yapacak yetkide isg uzmanında gayet tatlı paralar kazanılıyor bu taraftanda. haftada 1-2 gün ayıran ve çevresi olan en az 2000 kazanır ayda. ama 3-5 sene sonra yalan olma ihtimali yüksek birde yasa genişledi biyologlar peyzaj mimarları falanda alabiliyormuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 chrome said: Biyologlara acik degil len. Sadece fizik ve kimyacilar girebiliyor. http://ekonomi.haber7.com/sosyal-guvenlik/haber/1048572-is-guvenligi-uzmani-olabilecekler-degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 odchu said: nebosh alin. adam haklı. bambaşka oluyorsun bunu alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar