Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Güvenliği Uzmanı Kursları

Myshkin

Öne çıkan mesajlar

Onun da kolay yolunu buldular ki.

Tersane A serfitikası ister.
tersanede 8 senedir çalışan bir mühendis için patron parayı basıyor, 2 hafta çalışıp geçeceği sınava giriyor çıkıyor adam pat elinde yetki belgesi.

kocaman tersane bile olsa bir tane A sertifikası olsun gerisi C olsun bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk zamanalr bombaydı

arkadaşımın babası hemen aldı sertifikayı ama epey önce oluyor bu olay. adam işte ilk olmanın da faydalarıyla epey portföy yaptı. haftanın 6 günü eğitimde vs. zorunlu olduğunu bilmiyordum ben. üretim yerleri, mavi yakalı insanlar için sanıyordum. geçen bize de geldiler, eğitim zorunluymuş. 2 gün geldi adamlar yaklış 70 kişiyi eğitime soktular. 4 saat sürdü + sınav olduk. sınav çok kek tabi. ama açıkçası eğitim gerekli, bizim sadece beyaz yaka olduğu için herşeyi anlatmadılar. böyle fabrikalarda, tersanelerde daha kapsamlı oluyormuş öyle dediyd..

dediğim gibi zamanında yapanlar güzel topladılar müşteriyi, şimdi yapan bir çok insan var. hemen hemen üniversite mezunu olmak yeterli eğitmen olabilmek için. bir kaç bölüm sınırlaması vardı sanırım o kadar. çok kısa bir eğitimle sertifikayı alabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya esasında ben biraz yanlış anlamışım en başta. Ben doğrudan iş güvenliği uzmanı olmayı planlamıyorum ancak bir mühendis olarak işe alınmamda o belgeye sahip olmamın faydası olur mu diye merak etmiştim. ama anladığım kadarıyla belgeyi almamın benim için bir amacı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağustosta alacağım bende sadece isg işi yapacağım derseniz parası çok iyi değil ama çevreniz varsa 2-3 şirket bağlarsanız aylık 1000liradan temiz para.

birde risk değerlendirmesi acil eylem planı tüm işletmelerde zorunlu oldu bunları yapacak yetkide isg uzmanında gayet tatlı paralar kazanılıyor bu taraftanda.
haftada 1-2 gün ayıran ve çevresi olan en az 2000 kazanır ayda.
ama 3-5 sene sonra yalan olma ihtimali yüksek birde yasa genişledi biyologlar peyzaj mimarları falanda alabiliyormuş artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...